Hei kaikki, toivomme teidän tekevän hyvää, koska iltaiset alkavat nyt pidentyä täällä pohjoisella pallonpuoliskolla, voit kuulla ruohonleikkureiden leikkaavan ruohoa, ja meille tämä tarkoittaa normaalisti vajaan siivoamista ja leirin aloittamista. vaihde valmiina kaudelle. Lukot ja rajoitukset viimeisten parin kuukauden aikana olemme kaikki olleet melko rajallisia missä voimme mennä, ja ruokahalumme ovat varmasti herättäneet vakavaa ulkoilua tänä kesänä.

- Abenteuer and Allrad järjestäjät ovat äskettäin ilmoittaneet, että näyttelyn päivämäärät on muutettu 29. heinäkuuta - 1. elokuuta, meidän kaikkien on vain ripustettava siellä ja toivottavasti näemme pian valoa tunnelin päässä. Olemme olleet erittäin kiireisiä TURAS Land Rover rakentaa ja tässä numerossa olemme omistaneet melkoisen osan lehdestä tähän mennessä valmistuneille teoksille. Olemme erittäin tyytyväisiä saavutettuun edistykseen, ja jos suunnittelet ajoneuvosi kunnostamista tai kunnostamista, saat toivottavasti hyödyllistä tietoa tai vinkkejä tästä aiheesta.

Tässä numerossa tutustumme myös Georgiaan Tomek Majin kanssa Land4Travel.com-sivustolta ja tutustumme villiin länteen Roger Mercierin kanssa overlandfrontier.com-sivustolta.

Meillä on podcast-haastattelu Arctic Trucksin perustajan ja puheenjohtajan Emil Grimssonin kanssa, joka kertoo arktisten kuorma-autojen historiasta ja kertoo myös, miksi Arctic Trucks luottaa Nokian Renkaat Hakkapeliitta 44: een ajaessasi syvässä lumessa ja äärimmäisessä kylmässä .. Meillä on katse Petromaxin hienoilla leirintäalueilla ja paljon muuta .. Toivomme, että nautit tästä aiheesta. TURAS Tiimi.