Päästä itsesi aukosta - itsensä palautuminen - vetopalautuslaitteilla.

images_1p1120423Joskus sinä voit matkustaa omaansa ja saattaa olla tarpeellista olla itsetarkoituksellinen ja kyettävä omaan autoosi takaisin ilman ulkopuolista apua. Tietenkin, jos luulet, että olet äärimmäisen epäinhimillisen maastossa, kannattaa harkita, että sinulla on vintturi kiinnitetty autoosi, mutta yleensä useimmissa tapauksissa voi olla mahdollista purkaa itsesi tilanteesta, jossa käytetään yksinkertaisempaa mutta silti erittäin hyvää tehokas palautussarja.

Jos olet jumissa paikassa, ensinnäkin on varmistettava, että ajoneuvo ei ole pohjautunut ulos ja yritä kaivaa onkalon ulos ajoneuvon alla, jotta kitka tai imu eivät haittaa ponnisteluja liikkua uudelleen .

Jälleen, Jos pyörät ovat pyörineet ja kaadettu alas hiekkaan, mutaan tai lumeen, sinun on poistettava se pois niistä. Voit käyttää tätä tarkoitusta varten lapio tai lapio, tai jos sinulla on onnea saada joitain erityisvälineitä, kuten TRED4x4: n, Recovery TRED -laitteita, voit käyttää TRED: n lapioominaisuutta puhdistamalla hiekkaa pois renkaiden ympäriltä (varmista, että käytät oikeaa loppua niillä on indikaattoreita, jotka osoittavat lapion loppua.)

1dd2636932Kun olet selvittänyt tilaa, voit kippaa TRED: n pyörien alle niin, että ajoneuvoon tulee vetovoima irrallisella pinnalla. Treds ovat nostaneet tapit, jotka on suunniteltu antamaan hyvän otteen monien erilaisten renkaiden kulutuspintojen kanssa, kun ajoneuvosi saa otteen, se vetää renkaat alas renkaiden alle ja antaa sinulle jonkin verran eteenpäin suuntautuvaa vauhtia, joka auttaa sinua pääsemään ulos masennukset, joihin olet juuttunut.

Nämä Treds ovat korkean teknologian versio tuotteista, joita kutsutaan hiekkalaaduiksi, mutta suosittelemme TRED: itä, koska olemme löytäneet ne paljon tehokkaammin kuin perinteisimmät tuotteet tällä alalla. TREDit on valmistettu erittäin kestävästä ja laadukkaasta muovista, ja niissä on elinikäinen takuu. TREDit ovat eri kokoisia ja värejä, ja ne ovat saatavilla pian kaikkialla maailmassa.

 

 

 

mh
Tred