ISSUE EIGHT - AUTUMN 2018 TURAS CAMPING JA 4WD ADVENTURES MAGAZINE

Toivomme, että sinulla on ollut hyvä kesä ja päästä sinne. Meillä on ollut hyvä aika tutustua kaikkialla Euroopassa ja löytää ja käyttää hienoja uusia pyydyksiä. Tässä numerossa tutkimme Ipirosia Kreikassa Offroad Unlimited, liitymme epäilemättömään ranskalaiseen perheeseen maailmanlaajuisissa 4WD-kiertuuratkaisuissaan. Kuten tavallista, tuodaan sinulle paljon uusia pyydyksiä ja laitteita, mukaan lukien hienot katokset, katolla olevat teltat, talteenottovaihteet ja myös hämmästyttävät jääkaappi pakastimet ja leiri keitto vaihtoehtoja.

Meillä on hyödyllisiä vinkkejä siitä, että saisit parhaan mahdollisen kannettavien jääkaappien pakastimista ja ilmoitat jännittävistä uutisista erinomaisista uusista ripustustuotteista, jotka ovat nyt saatavilla kaikkialla Euroopassa. Kaikki tämä ja paljon muuta odottaa.

Älä unohda, voit myös tarkistaa sivuillamme osoitteessa www.turas. Tv joka on nyt monikielinen.

Ja me emme laita varusteita talvella, ole mitään mahdollisuutta, rakastamme talvilomaa ja näemme sinut takaisin tänne marraskuussa Winter-painoksemme varten. Sillä välin nauti tämä kysymys ja kuten aina, kerro meille, jos olette kommentteja, palautetta tai ehdotuksia tai haluat vain ota yhteyttä.

ISSUE EIGHT - AUTUMN 2018 TURAS CAMPING JA 4WD ADVENTURES MAGAZINE