Bearmach Side Steps Black Fire & Ice Style sopii Defender 90 -ajoneuvoihin.

Kun viikonloppumaastoautosi on myös perheen kuljetusajoneuvo, tarvitsee sinut töihin, ostosten noutoon ja yleiseen juoksuun, on tärkeää, että pidät siitä huolta ja suojaat sitä käyttäessäsi viikonloppuna virkistyskäyttöä. Tämä saattaa tarkoittaa maastoajoa viikonloppuna ystäviesi kanssa tai matkaa suosikkileirintäalueellesi, joka saattaa olla kivisen tien päässä. Joten kun ajoneuvosi kylkeen on kiinnitetty hyvät sivuaskelmat, saat suojan paneelien vaurioilta ja antaa sinulle myös mielenrauhaa, kun käsittelet hankavia asioita. Ne eivät anna sinulle yhtä paljon suojaa kuin kallion liukusäätimet, mutta haluaisin paljon mieluummin, että pari on kiinnitetty ajoneuvoon kuin ei.
niillä on myös useita muita etuja, jotka sisältävät:

1. Autamme sinua pääsemään käsiksi kattotelineen ja autamme sinua pääsemään käsiksi kattotelttasi vetoketjuun. Nyt Land Roverin uudella jousituksella se on nyt hieman korkeammalla maasta ja uudet Bearmach-sivuportaat vain helpottavat ajoneuvoon nousemista ja sieltä poistumista.
2. Tietä pitkin ajettaessa ne voivat estää kivet vahingoittamasta ajoneuvosi kylkeä.
3. Ne voivat varmasti lisätä tyyliä ajoneuvoosi antamalla sille viimeistellymmän ilmeen.
Bearmachin sivuaskelmien kiinnittäminen on melko yksinkertaista, niiden mukana tulee ohjeet, jotka käyvät läpi asennusprosessin vaihe vaiheelta. Se on melko nopea työ, ainoa ongelma, jonka kohtasimme, oli saada joitakin vanhoja muttereita ja pultteja irti ajoneuvosta. Sivuportaat ovat periaatteessa kohdakkain ajoneuvon olemassa olevien reikien kanssa, joiden avulla voit kiinnittää kiinnikkeet, mukana tulee myös puristin sekä hyvälaatuiset mutterit ja pultit. Kun kaikki on kiristetty, ne ovat tukevia ja näyttävät nyt ehdottomasti siltä.Katso jakso 2 TURAS Land Rover Build -sarja nähdäksesi sivuportaiden asennuksen.

Katso jakso 3 alta