Tervetuloa numeroon 23 – kesänumeroomme. Toivomme, että sinulla olisi ollut tilaisuus palata takaisin matkalle tutkimaan tänä kesänä. Koronaviruksen väistyessä voimme kaikki alkaa nauttimaan siitä, että pääsemme takaisin ulos ja harrastamme niitä aktiviteetteja, joista pidämme, voimme taas nauttia perheen ja ystävien seurasta ja matkustaa jälleen.

Tässä numerossa meillä on esikatselu vuodelle 2022 Abenteuer & Allrad Expo, Euroopan ensi-ilta Overland ja 4WD Touring -näyttely. Esittelemme joitain tämän vuoden kiehtovia luentoja ja annamme sinulle esimakua siitä, mitä odottaa vieraillessasi.

Rustika Travelin Alek tuo meidät seikkailuun Serbiassa ja Brigade Overlandin kaverit antavat meille käsityksen 4WD Touringista ja Campingista Kanadassa. Tässä numerossa on pari ominaisuutta jatkuvaan Eco-Tech-ajoneuvoihimme liittyen, mukaan lukien uusi asuntoauton kori, joka on rakennettu Tesla Cyber ​​Truckin ympärille, ja toinen ominaisuus Bollingerin vaikuttavista uusista sähköajoneuvoista.

Kuten aina, katsomme joitain uusimpia retkeilyvarusteita ja -tarvikkeita sekä ajoneuvojen osia ja lisävarusteita. Uudesta järeästä Engel MT-V35F jääkaappipakastimesta Nokian Renkaat Uusimpaan All Terrain -renkaaseen Outpost AT. Tutustumme hollantilaisen uunin ruoanlaittoon ja valmistamme yksinkertaisen hedelmäkakun Petromaxin erityisellä Cabix Plus Charcoal -hiilellä, joka on optimoitu ruoanlaittoon hollantilaisessa uunissa.

Australialainen yritys DARCHE on juuri julkaissut kokonaan uuden tuotemerkin, joka on suunnattu laajemmille perheretkeilymarkkinoille, 'KOZI'-sarja, lue lisää sisältä.

Meillä on muutamia vinkkejä ajoneuvojen huoltoon ja ennaltaehkäisevään huoltoon osoitteessa APB Trading Ltd. ja joitain vinkkejä maastoajoon Euro4x4parts Mekasiini. Ja paljon muuta..