12 V: n akkukotelo Euro4x4Parts

Niille, jotka eivät halua joutua pysyvän kaksoisakkujärjestelmän ongelmiin tai tarvitsevat joustavampaa ratkaisua kuin kiinteä kokoonpano. Tämä akkukotelo toimii monikäyttöisenä voimalaitoksena missä vain tarvitaan: 4 × 4: n tavaratila, auto, keräilysänky, perävaunu, ulkona puutarhassa tai jopa veneessä. Akkukotelot estävät 12 V: n paristojen sään aiheuttamat vahingot ja suojaavat myös vahingossa tapahtuvilta happojen roiskeilta. Ne auttavat myös hallitsemaan paristojen kuntoa ja voivat pidentää akun käyttöikää. heitä missä tahansa menetkin.

Akkukotelon edut

Turvallisuus

Yksi tämän akkukotelon tärkeimmistä eduista on sen tarjoama parempi turvallisuus. Paristot sisältävät kemikaaleja, jotka voivat olla erittäin vaarallisia sekä ihmisille että ympäristölle. Laatikko estää vahingossa tapahtuvan hapon vuotamisen ja suojaa myrkyllisiltä höyryiltä, ​​joita jotkut paristot voivat vapauttaa.

Battery Protection

Paristot voivat vaurioitua ulkona ollessaan, ja lika, pöly ja vesi ovat kaikki vaaroja, jotka voivat aiheuttaa oikosulkuja ja muita vaurioita akulle.Tämä korkealaatuinen laatikko estää tämän tapahtumisen ja pitää akun turvassa ulkovaaroilta.

Mukavuus

Jos ajoneuvoosi ei mahdu kaksoisakkujärjestelmää tai tarvitset kannettavan virtalähteen, jota voit helposti kuljettaa ja käyttää eri ympäristöissä, tämä akkukotelo on erinomainen vaihtoehto. Se on kompakti, kannettava ja helpottaa siirtämistä pakkaamattomalla akulla. Voit tuoda sen mihin tahansa mukanasi ja varmistaa, että sinulla on aina virtaa käsillä, kun tarvitset sitä.

Pitkäikäisyys

Tämän laatikon käyttäminen auttaa suojaamaan akkua ja voi pidentää sen käyttöikää. Paristot voivat kestää pidempään ja toimivat paremmin parhaimmillaan pidempään, kun ne on suojattu säältä, asianmukaisesti varastoitu ja kuljetettu.

euro4x4parts tehtävänä on tuoda ja jaella 4 × 4 -osia kaupalle ja yksityisasiakkaille kaikkialla maailmassa ja kaikille 4 × 4-malleille Euroopassa tiellä.
Sen online-luettelo sisältää yli 50,000 osanumeroa lähes 60 4 × 4 -merkille. Tämä osien ja lisävarusteiden tietokanta on 95% tiellä olevista 4x4-ajoneuvoista, ja se on ainutlaatuinen Euroopassa. Sen avulla voit valita tarvitsemasi tarkan osan välttäen tarpeettomia palautuksia. Sen uudelleenrakennussarjat (jarrut, voimansiirto ja vaihteisto, ohjaus, moottori, akseli, kääntö) ovat auttaneet vahvistamaan sen mainetta. Ne sisältävät kaikki osat, joita tarvitset saadaksesi 4 × 4: n takaisin muotoon. Tilaaminen on yksinkertaistettua ja pääset töihin tietäen, ettet kadota aluslevyä viime hetkellä!

Jälkimarkkinoiden osien lisäksi se toimittaa myös alkuperäisiä ja alkuperäisiä osia sekä suorituskykyisiä osia raskaaseen käyttöön. euro4x4parts takaa kaikki sen osat 2 vuodeksi.