Huomio kaikki PICK UP -omistajat… Canopy Camper ALU CAB on saapunut. Nyt saatavilla Alu Cabs Euroopan jälleenmyyjillä Genesis Import tämä yleiskokoinen Canopy on pelinvaihtaja, joka kerää omistajilleen.

Useimpien keskikokoisten kuorma-autojen asentaminen Canopy Camper on täysin pystysuora takaluukku, joka mahdollistaa helpon pääsyn vaunuun.
Tämä Alu-Cabin konsepti on ollut alkua yli 10-vuosien ajan, kun Alu Cab alkoi ensin huomata eroa 4 × 4 -vuokrausmarkkinoilla; missä he havaitsivat kevyen, monipuolisen ja keskikokoisen leirintäratkaisun tarpeen.

Afrikkaan perustuva Alu-Cab uskoo, että safarivuokrausmarkkinat ovat täydellinen testauspaikka maaseutuvarusteille, ja kun ne ovat saaneet kattavan tutkimus- ja kehitystyön, joka oli vahva, oli alhainen profiili, kevyt, sekä monipuolinen että tilava asuintilat .

Canopy Camper sopii useimpiin keskikokoisiin poimintoihin

Vaikka Canopy Camper oli tuolloin valtava menestys, alkuperäinen malli ei päässyt tuotantolinjaan. Koska Alu Cab kehitti edelleen viime vuosina, yhtiö siirtyi pois omien maantieajoneuvojen rakentamisesta ja keskittyi enemmän tuotantoon perustuvaan liiketoimintamalliin, kun tuotteiden kysyntä kasvoi. Ja vain tästä syystä Canopy Camper idea laitettiin pitoon.

Siirtyminen pari vuotta ja kansainvälisen turistiryhmän lisääntyessä maailmanlaajuisesti niin kiinnostus keskikokoisen Camperin ja siten myös Canopy Camper Ajatus oli uudestisyntynyt. Teollisuus ensin, uusi modulaarinen suunniteltu Canopy Camper on tulos sekä Alu-Cabin asiakkaiden alkuperäisestä suunnittelusta että palautteesta. Alu -Cab on lukuisia parannuksia alkuperäisestä suunnitelmasta, ja ne ovat erittäin ylpeitä valmiista tuotteesta, joka on nyt saatavilla Euroopassa.

Alu Cab on edelläkävijä ja markkinajohtaja alumiinikangoissa ja leirintälaitteissa

Samanlainen kuin suurin osa Alu-Cabin tuotteista Canopy Camper on valmistettu alumiinista, joka on kevyt, vahva ja ei syövytä ajan myötä. Alu-Cab on edelläkävijä ja markkinajohtaja pickup-ajoneuvojen alumiinilevyissä ja retkeilyvarusteissa, ja nämä tuotteet on testattu joissakin maailman ankarimmissa olosuhteissa, ja suurin osa tutkimus- ja kehitystoiminnasta tapahtuu Afrikassa.

Tiloissa ei ole tilaa katosta

Alumiini-Hardtop ja sehr großes Dachzelt in einem Aufbau. Große Hecktür und Seitenklappen. Innenraum nach eigenen Wünschen gestaltbar. Für viele Pickups lieferbar

Mallit perustuvat asiakkaiden vuosien palautteeseen

OMINAISUUDET

- Canopy Camper sisältää helposti saatavilla olevan pystysuuntaisen oven, jossa on raskaat saranat, joiden avulla voit asentaa 33-varapyörän oven takaosaan, joten ei tarvita jälkimarkkinoilla varustettua takapuskuria / pyöränpidikettä. Suunniteltuja puristuksia käytetään koko rakenteessa, jotta lisävarusteet voidaan porata vapaasti. Canopy Camper Sisältää myös käännettävän sängyn, joka antaa runsaasti istuinta ja tilaa, voit myös jättää vuodevaatteet paikalleen, kun teltta avataan tai suljetaan. Kangas on kaksikerroksinen kylkilohkolanka, joka antaa erinomaisen eristyksen ja suojauksen elementeiltä…

Suurin osa Alu-Cabin tuotteista, kuten Canopy Camper, on valmistettu alumiinista

Kattokiskojen lisääminen helpottaa erilaisten kattotarvikkeiden asennusta, mikä on suuri plussan nosto. Canopyn kokonaispaino on noin 250 kg (550lbs).

Canopy Camperissa on helposti saatavilla oleva pystysuora ovi, jossa on raskaat saranat.

Der Alu-Cab Canopy Camper ist die optimale Yhdistäminen aus stabilem Alumiini-kovalevy ja jyrsintä, auringonlasku Innenraum zugänglichem Dachzelt. Dank seiner universellen Größe passt er auf die meisten europäischen Pickups.

VALINNAISET EXTRAS

Lisävarusteena on varapyöräkiinnike, National Lunan LED-hytinvalot, jerry-kannenpitimet, kaasupullojen pidikkeet, 270-varjostin, sivuseinämarkkinapaketti, Shadow-varjostusliitin, pöytäjalusta, suihkukaappi, vetoketju leirintäpöytä, sisustuskangasverhot ja Molle Corner -levyt

Tutustu valtava valikoima laadukkaita 4WD-kiertuelaitteita Genesis Import Luettelo