Useiden vuosien laskujen jälkeen, valitettavasti siitä lähtien, kun 2014 yhdisti poliisivoimien lukuja Englannissa, Walesissa, Skotlannissa ja Pohjois-Irlannissa, ovat osoittaneet ajoneuvovarkauksien voimakasta nousua. He ovat ampuneet 45% 2014: n jälkeen. Pahiten kärsinyt alue on Englannin West Midlands, jossa varkaudet ovat kolminkertaistuneet viimeisen 5 vuoden aikana, ja 16-vaatimukset 10k-ajoneuvoja kohti ovat nyt normi.

Tämä on tarpeeksi huono, mutta kun otat huomioon 4 × 4-ajoneuvojen lisääntyvät varkausvarmuudet, etenkin Land Rover Defender, joka näkee itsensä ansaitsevan 2ndin kaikkein varastetun ajoneuvon kadehdittavan kannan, kun 5.8 / 1000 otetaan, on selvää, että näiden rakastettujen ajoneuvojen omistajille, jotka meidän on tehtävä kaikkemme suojautuaksemme niin paljon kuin mahdollista.

Valitettavasti selvisin omilla henkilökohtaisilla kustannuksillani joulukuussa 2017, että ajoneuvon ottama trauma voi aiheuttaa, kun omaani vietiin pois ajotieltäni West Midlandsissa. Varkaat osoittautuivat ilmeisesti huolellisesti valinneet ajoneuvoni ja istuivat ja odottivat perhettäni ja minä palatakseni kotiin siinä illalla. Asetettuaan avaimet keittiössä olevaan laatikkoon vaimoni ja minä panimme kaksi lapsemme sänkyyn. Hetkeä myöhemmin yksi heistä murtautui omaisuuteen takaluukun kautta, otti avaimet laatikosta ja välitti ne etuovella olevan postilaatikkomme kautta odottaville avustajilleen, jotka sekuntia myöhemmin kuultiin kilpailevan tiellä vaikeasti ansaittuihin ja rakastettu ajoneuvo - jota ei koskaan nähty enää.

Oikeudenmukaisuuden vuoksi poliisi reagoi nopeasti, pölysi talon tulosteita varten ja otti lausuntoja jne., Mutta kaikki turhaan. Kuitenkin niin häiritsevä ja järkyttävä kuin alkuperäinen sisäänajo ja varkaudet eivät olleet mitän valmistaneet minua seuraavien kuukausien väittelyyn, turhautumiseen ja tuhlaamaan aikaa, joka kului minun piti taistella vakuutusyhtiöiden kanssa yrittääkseni palata minne tahansa lähellä menettämäni ajoneuvon oikea arvo. Lopulta jouduttiin vastaamaan usean tuhannen punnan menetykseen ja sitten etsimään korvaamista pienemmillä varoilla kuin ennen.

Joten löydettyäni vihdoin sopivan korvaavan olin päättänyt tehdä kaiken voitavani varmistaakseni, ettei tämä pahoillani jakso toistu. Tehtyäni kaikki ilmeiset päivitykset kotonani, asentaessani päivitetyt lukot kaikkiin oviin ja CCTV-kameroihin kiinteistön ympärillä, keskityin itse ajoneuvoon. Tein jonkin tutkimuksen parhaasta käytettävissä olevasta ohjauspyörän lukosta, lopulta StopLockille.

Vaikka tämä antoi minulle pienen mielenrauhan ja toimi kunnollisena visuaalisena pelotteena, halusin löytää jotain huomattavasti huomattavampaa ja tehokkaampaa, jonkinlaista seurantalaitetta, jonka pitäisi olla niin valitettava, että ajoneuvo otettiin seuraavalla kerralla, kun varkaat eivät 't ole niin onnekkaita, että voimme ripustaa sen.

Puolustaja puolustaja

Juuri tämän ratkaisun etsiminen johti minut Gloucesteriin perustuvaan yritykseen Defender Defender. Markkinoilla on monia erilaisia ​​jäljitystyylilaitteita, joilla kaikilla on vaihtelevat kustannukset ja luotettavuus, mutta mitä tuotteeni todella kiinnitti, olivat sen ominaisuudet - tämä ei ollut vain seurantalaite millään tavalla.Kuten monien muiden tuotteiden kanssa markkinoiden avulla voit paikantaa aidan ajoneuvosi, kun se on pysäköity, hälyttäen, jos se siirtyy valitsemastasi etäisyydestä, ja antaa sinun seurata sitä reaaliajassa, jos se alkaa liikkua. Tämä on vasta puolustajan alkua. Puolustajan aseet.

Puhelimesi helppokäyttöinen sovellus ohjaa laitetta ja hälyttää erilaisin keinoin, kun ajoneuvoa jopa peukaloidaan puhumattakaan siitä, että se avataan tai yritetään käynnistää - tämä varmistaa, että hinaaminen ei ole vaihtoehto tai todellakin siinä on kalliita lisävarusteita, kuten kattoteltta poistetaan ajoneuvosta ilman, että teitä saa tietoiseksi siitä. Ja vaikka he onnistuvatkin nopeasti pääsemään sisään ja alkamaan ajaa pois puhelimesta, voit yksinkertaisesti painaa yhtä painiketta, jolloin moottori ei käynnisty ja ajoneuvo poistuu käytöstä.

Tämä on antanut minulle mielenrauhan, koska sen asentaminen on ollut arvokkaan sijoituksen arvoista, ja minusta on saatu lisämukavuutta, kun olen puhunut yrityksen omistajalle Dan Knightille, joka selitti, että tähän mennessä 1% kaikista asennetuista yksiköistä on käynnistänyt varkausyritys (luku, joka vastaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa kansallisesti varastettujen puolustajien lukumäärää vuodessa), mutta toistaiseksi yhtäkään ei ole menetetty ja jokainen on toipunut!

Ja älä mene lankaan tämän suuren paketin nimellä, jos et ole Land Rover Defender -omistaja, pakki voidaan asentaa yksinkertaisesti mihin tahansa määrään muita ajoneuvoja ja suojata niitä samalla tavalla. Olkaamme rehellisiä, on ärsyttävää, että joudumme käyttämään kaikki ansaitut rahat tuotteellemme yksinkertaisesti varmistaaksemme, että mikä on meidän omamme, pidämme sen sijaan, että hankkisimme ne viileän näköiset kiviliukusäätimet tai uudet LED-valonheittimet.

Päivän lopussa ajoneuvon varkaus ei aio mennä pois pian ja on parasta, että sinulla on ajoneuvo, joka todella sopii kallion liukusäätimiin kuin jätetään rikkoaksesi sitä, että viivästytit ajoneuvosi suojaamista oikein. Tarkista www.defenderdefender.co.uk

ASENNUS

Sinulle annetaan yksityiskohtaiset ohjeet ostokohdassa, ja voit kysyä meiltä neuvoa, olemme käytettävissä normaalina aukioloaikoina. Kaikki tarvittavat kiinnityskomponentit löytyvät laatikon sisällöstä. Ruostumattomien merenlaatujen johtoliitinten sisällyttäminen tarkoittaa, että koko prosessin aikana leikataan vähemmän johtoja, mikä parantaa asennustasoa. Meillä on myös kasvava määrä rekisteröityjä asentajia ympäri maata, joten ota yhteyttä ja tee pyyntö, jos kamppailet tai sinulla ei yksinkertaisesti ole aikaa tehdä itse