Tervetuloa numeroon 25 TURAS Camping ja 4WD Magazine. Tässä numerossa vierailemme uudelleen Achill Islandilla, joka oli äskettäin uutisissa, koska se on paikka, jossa Banshees of Inisherin -elokuva kuvattiin. Katsomme 10 ainutlaatuista 4WD-matkakohdetta ympäri maailmaa. Lämpömittarit pyörivät edelleen alhaisten yksinumeroisten ja miinuslukujen ympärillä ja jaamme vinkkejä pakkasella retkeilyyn ja ajoneuvosi huoltoon talviolosuhteissa. Jaamme uusimmat tiedot Project Maybachista, joka on uusi huippuluokan maastoajoneuvo Mercedes-Benzin ja Maybachin yhteistyön tuloksena. Tutustumme joihinkin innovatiivisiin ajoneuvojen säilytysratkaisuihin, laadukkaisiin retkivarusteisiin, leirin ruoanlaittovarusteisiin, ja meillä on myös joitain olennaisia ​​tietoja ajoneuvojen valmistelusta, huollosta ja osista.

Toivomme, että pidät tästä numerosta. The TURAS Tiimi.