Kaatopaikka luonnossa - Koska Covid -19 tuli maailmaamme, olemme kaikki nähneet merkittävän lisääntymisen ensimmäistä kertaa leiriytyvien ihmisten määrässä, erityisesti kesän aikana, ja näyttää siltä, ​​että tämä suuntaus jatkuu vuoteen 2021. Älkää ymmärtäkö minua väärin, on hienoa nähdä, että niin monet ihmiset kokeilevat tätä harrastusta, jota me kaikki rakastamme ensimmäistä kertaa, vaikka on valitettavaa, että tämä ennennäkemätön lisääntyminen ensikertalaisille on tuonut mukanaan monia asioita.

Tämän kiinnostuksen lisääntymisen haittana on ollut roskien lisääntyminen ja uskallan sanoa, että ihmisjätteet jäävät jälkeen. Se on meille niin bugikarhu, emmekä vain ymmärrä, miksi jotkut ihmiset (todellisuudessa vähemmistö) eivät noudata perusperiaatteita 'jätä jälkiä' ja sotkevat asiat meille kaikille. Ei ole houkuttelevin aihe käsiteltäväksi, mutta mielestämme on syytä koskea siihen, kun otetaan huomioon telttailevien ihmisten määrän kasvu ja ongelmat, joita tämä tuo esiin paitsi Euroopassa myös kaikkialla maailmassa.

Suurin osa meistä, jotka rakastavat leiriytymistä 4WD-ajoneuvoillamme, ovat enimmäkseen valmistautuneita paskaantumiseen ulkona. Mutta valitettavasti vain harvat antavat kaikille huonon nimen siitä, etteivät he ole toteuttaneet perusvaiheita tehdäksesi sen oikein ja suojellakseen paikallista ympäristöä. Mikään ei ole pahempaa kuin löytää upea etäinen leirintäalue ja sitten havaita pala WC-paperia, joka puhaltaa paikan ympärillä, ilman mitään ilmeistä syytä kuin täydellinen laiskuus leiriläisiltä, ​​jotka leiriytyivät sinne ennen saapumistasi. Totuus on, että jos emme ala ottaa tätä vakavasti ja jättää nämä paikat ilman jälkiä, ne lopulta suljetaan meille kaikille. Jos kaikki vain noudattavat perusvaiheita eivätkä jätä jälkiä hyvin, kaikki tämä ei olisi tällainen asia.

Miksi jotkut ihmiset jättävät tällaisen sotkun?

Tässä on joitain ehdotuksia niille teistä, jotka eivät ole varmoja siitä, mitä tehdä ulkona, kun luonto kutsuu.
Perusvaiheet ovat yksinkertaisia:

1. Valitse purkamispaikka ja varmista, että se on vähintään 50-60 metrin (200 jalan) päässä kaikista vesistöistä. On melko ilmeistä, että sen on oltava myös hyvä pala leirintäalueeltasi.

2. Kaivaa reikä niin syvälle kuin mahdollista, vähintään 30 cm, mutta mene niin syvälle kuin pystyt, et halua, että eläimet kaivavat reikääsi helposti ... reikä maahan, joka on.

3. Käytä pientä taitettavaa lapiota, tämä auttaa reiän kaivamisessa ja täyttämisessä sen jälkeen, kun olet tehnyt liiketoimintasi. Sinun ei todellakaan tarvitse käyttää lapiota laittamaan paskaasi reikään, tavoitteesi saattaa olla hieman poissa ensin, mutta se parantaa sitä, mitä enemmän harjoitat leijua. Lapiota voidaan käyttää myös, jos pelkäät kaatua kyykyssä.

4. Kun olet valmis ja yritä polttaa käytetty wc-paperi ennen reiän täyttämistä maa-aukossa. Toinen vaihtoehto on laittaa wc-rullasi paperipussiin ja polttaa se sitten reikään, mikä helpottaa polttamista. Miksi sitten poltat vohvelirullan, jota saatat kysyä ?, hyvin tekemällä niin, se tarkoittaa, että paperin ei tarvitse hajoavat ja myös eläimet eivät todennäköisesti kaivaa sitä ylöspäin, mikä estää loorullasi puhaltamasta paikan ympäri. Älä koskaan pyyhi persettäsi vauvanpyyhkeillä; kaiken käyttämäsi tulisi olla biologisesti hajoavaa.

5. Kun olet valmis, peitä reikäsi rikkoutuneella savella ja tasoita kädelläsi.

Kyse on todella vaikutusten minimoimisesta aina kun mahdollista. Sinun pitäisi yrittää poistua valitsemastasi paikasta samalla tavalla kuin löysit sen.

Valmiina pakkaukseen

Pidä käyttövalmis WC-pakkaus, johon pääsee helposti, jos tarvitset sitä kiireessä. Tähän tulisi sisältyä; matkakokoinen käsipuhdistusainepullo, enemmän wc-paperia, jonka aiot käyttää, ei mitään pahempaa kuin loppumassa ja mennä etsimään lehtiä. On myös suositeltavaa saada tapana tuoda sytytin WC-paperin polttamiseen.