Niille teistä, jotka asutte Isossa-Britanniassa, tunnette hyvin Trek Overlandin. Se alkoi matkansa yli kaksikymmentä vuotta sitten, kun seikkailun harrastajat Tim Brennan ja hänen vaimonsa Clare alkoivat rakentaa ajoneuvoa omille retkikunnilleen ennen kuin perustivat erittäin menestyneet 4WD-lisävarusteyritykset Trek Overland ja Mobile Storage Systems.

Trek Overland -tiimi alkoi alun perin tuoda kattoteltatelttoja ja kehitti liiketoimintaansa viehättävässä Lund Court Farmissa Nawtonissa lähellä Helmsleyä Isossa-Britanniassa, missä he myös muokkaivat ja joissakin tapauksissa rakensivat täysin korkealaatuiset Land Rover -retkikunnan ajoneuvot. Trek Overland kehitti kansainvälisen maineen muokattujen ajoneuvojen rakentamiseksi tunnetuille organisaatioille ja tunnetuille dokumenttielokuville, mukaan lukien erittäin hyvin vastaan ​​otetut Long Way Down -sarjat, joissa pääosissa ovat Ewan McGregor ja Charley Boorman, ja he ovat myös tehneet tiivistä yhteistyötä kansainvälisesti tunnettujen organisaatioiden kanssa, joihin kuuluu Born Free Säätiö ja Land Rover Experience, vain muutamia mainitakseni.

Viime vuosina laajenevan Trek Overland -tiimin painopiste on kehittynyt korkealaatuisten 4WD -matkailuvälineiden jälleenmyyjäksi, joka sisältää nyt korkealaatuiset ja erittäin suositut australialaiset DARCHE valikoima retkeilyyn ja yliluonnollisuuteen liittyviä tuotteita. Trek Overland on Ison-Britannian / Ison-Britannian saarten ainoa maahantuoja DARCHE tuotteita, mikä tuo nämä erittäin halutut tuotteet Britannian saarille. Kuten Clare sanoi '' Perheyrityksenä olemme aina liittäneet itsemme korkealaatuisiin tuotteisiin, ja siksi he ovat iloisia voidessaan olla Ison-Britannian jakelijoita DARCHE''.

Trek Overland Oy on rakennettu vanhojen hyvien arvojen pohjalle, jotka on muotoiltu perheyrityksen ilmapiiristä. Yli 40 vuoden kokemuksella Trek Overlandista on kehittynyt yksi johtavista ja luotettavimmista retkikunnan valmistajista Isossa-Britanniassa, intohimoisesti kaikkeen Land Roveriin ja 4 × 4: een, matkailuun ja maastoon.

Australialaista 4WD-kiertoajeluvalikoimaa kunnioitetaan erittäin hyvin premium-tuotemerkkinä. Tiimimme käyttää korkealaatuisia materiaaleja kaikissa ulkovarusteissa DARCHE kehittää, tutkia ja jalostaa jatkuvasti uusia materiaaleja ja tekniikoita DARCHE Tuotteet ovat edelleen innovaatioiden, laadun ja kestävyyden kärjessä. Trek Overland tarjoaa nyt täyden valikoiman tuotteita DARCHE tuotteet, jotka kaikki ovat nähtävissä heidän helppokäyttöisillä verkkosivuillaan ja pääkonttorissaan lähellä Helmsleyä Isossa-Britanniassa. Jos olet usein lukija TURAS Camping- ja 4WD Magazine -kanavat, olet epäilemättä nähnyt joitain valokuvia tai videoita ryhmästämme käyttämässä tai osoittamassa niitä DARCHE Tuotteet. Olemme suuria faneja DARCHE täällä TURAS, ja on hienoa nähdä tämä korkealaatuinen australialainen tuotemerkki nyt saatavana Brittein saarilla, kun se levittää siipiään maailmanlaajuisesti.

Lähes kaksikymmentä vuotta sitten perustettu Mobile Storage Systems on ollut markkinajohtaja korkealaatuisissa, käsin rakennetuissa varastointi- ja tietoturvatuotteissa Land Rover Defenderille ja Discoverylle.Mobile Storage Systems tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia järjestelmiä, jotka kaikki on viimeistelty erittäin korkeatasoisesti . Kuten Clare korosti, '' kaikki tuotteemme tarjoavat vahvuuden, kestävyyden ja käytännöllisyyden, jota asiakkaamme etsivät, ja voimme ylpeänä sanoa, että kaikki tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Isossa-Britanniassa ''.

Voit myös tarkistaa viimeisimmät TURAS Darche erityinen lisäosa, joka esittelee laajaa valikoimaa upeita vaihteita, joita on saatavana DARCHE/ Trek Overland. 'Elämä ulkona DARCHE"