Saksalainen Nakatanenga 4 × 4 Equipment on viime vuosina keksinyt upeita innovatiivisia ja korkealaatuisia 4WD-kiertuetuotteita. Saimme ensin kiinni eräistä Nakatanenga-tiimin jäsenistä Abenteuer and Allrad näyttely Saksassa pari vuotta sitten ja olimme erittäin vaikuttuneita tarjolla olevasta 4WD-retkivarusteiden laajasta valikoimasta. Yksi viimeisimmistä tuotteista, jotka he ovat tuoneet markkinoille, sisältää NR-Classicin - Defenderin 8 × 16 -teräksiset vanteet. Nämä klassisen näköiset vanteet on varustettu täydellä TÜV-hyväksynnällä ja näyttävät upeilta. Nämä vanteet ovat yksinomaan Nakatanengalle ja olimme niin vaikuttuneita näistä perinteisistä näköisistä vanteista, että kun ensimmäiset ideointimme TURAS Land Rover -rakennushanke tiimimme sopi yksimielisesti, että nämä klassiset vanteet tulisi esitellä rakennuksessa.

Otettuamme yhteyttä Peteriin ja hänen tiimiinsä he olivat heti mukana rakennusprojektissa, käsittelemme tämän jännittävän rakennusprojektin seuraavien 12 kuukauden aikana, joten pysy kuulolla. Mutta nyt katsotaanpa toinen yksinkertainen mutta hyvin käytännöllinen säilytysratkaisu, jonka Nakatanenga on suunnitellut erilaisille 4WD-ajoneuvoille, mukaan lukien Land Rover Defenders, nimeltään yksinkertaisesti Nakatanenga Tailgate Organizer - takaovien trimmausjärjestelmä. Tämän tuotteen kauneus on sen älykäs muotoilu, se yksinkertaisesti sallii laukkujen nopean poistamisen MOLLE-kiinnitysjärjestelmän avulla, se on yksinkertainen mutta erittäin käytännöllinen ratkaisu. Sinun tarvitsee vain tehdä ensiapulaukkuasi, wc-laukkusi ja kaikkia muita kärkiä helposti. Tartu tarvitsemasi pussiin ja lähdet, ja kun olet valmis, kiinnitä se uudelleen !. MOLLE tarkoittaa modulaarisia kevyitä kuormankantolaitteita. Tämä järjestelmä on kehitetty Yhdysvaltain armeijalle jo 90-luvun alussa, ja siinä keskityttiin parantamaan reppujen, vyöiden, vaatteiden ja niin edelleen fyysistä kantokykyä, kiitos järjestelmä on nyt mukautettu ulkona ja tiellä. Takaluukun järjestimen PALS-alustan kiinnittäminen takaovellesi on melko suoraviivaista, kun tuote toimittaa ruuvit.

Niille teistä, jotka eivät aja Defenderia ja haluavat sellaisen autollenne, hyvä uutinen on, että saat ne Suzuki Jimnylle, Jeep Wrangler JK: lle, Mercedes G: lle ja seuraaviin yleiskokoihin 650x250mm ja 740x350mm.

Defenderille menevät mahtavat Nakatanenga NR-Classic 8 × 16 -teräsvanteet, vain yksi monista saksalaisten kiertomaturien innovatiivisista tuotteista. Tarkastelemme näitä lähemmin osana rakennusta.