Perustettu yli 40 vuotta sitten, APB Trading ovat asiantuntijoita Land Roverin ja 4 × 4 huollossa sekä ajoneuvojen lisävarusteiden ja retkikuntien valmistelussa ja varustamisessa. APB myy myös laajan valikoiman retkeily-, retkeily- ja retkeilyvälineitä omistettujen laitteiden myyntisivustollaan. www.expedition-equipment.com .

Yksi erittäin suosittu tuote, joka on saatavana APB Trading on norjalaisten valmistama 'G-liesi'. Yksi syy siihen, miksi tämä kompakti, monipuolinen liesi on erittäin suosittu, koska se on erittäin tehokas käytettäessä pieniä määriä puuta ja siinä on paljon tilaa puupolttoaineensa pitämiseksi. Liesi suunniteltiin alun perin käytettäväksi telttoissa ja kärjissä, mutta kuka tahansa voi käyttää sitä monipuolisena ja kevyenä retkeilyhella.

Liesi toimitetaan lasiovella, joka mahdollistaa oven sulkemisen ja antaa silti lämmön ja valon tuottaa. G-Liesi-sarja ja sen lisävarusteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja ne ovat kestäviä ja erittäin säänkestäviä. Uunin muotoilu maksimoi polttoaineen käytön ja tarjoaa myös erittäin pitkän palamisajan, mikä auttaa pitämään sinut lämpimänä kylmempinä öinä.

Gstove-yritys keskittyy ulkoiluelämän innovatiivisten ratkaisujen kehittämiseen, ja heillä on suunnitteluputki, joka sisältää monia tuotteita, jotka tulevat markkinoille tulevina vuosina.

Tällä hetkellä G-uunissa on useita eri versioita ja kokoja. Sisältää version integroidulla uunilla.
G-uunin eri versioiden lisäksi on olemassa joitain erittäin hyödyllisiä lisävarusteita, kuten tuulettimen kiinnitys, joka käyttää uunin lämpöä itsensä työntämiseen ja jota voidaan käyttää lähettämään lämpöä tasaisesti telttasi sisälle.

On vesisäiliö, joka voidaan sijoittaa takan päälle savupiipun ympärille tuottaa kuumaa vettä, ja siellä on myös kiinnitettävä uuni, joka voidaan asentaa savupiipun segmenttien väliin ja joka käyttää ulkoseinien läpi kulkevaa uunin kuumaa ilmaa Tämän uunin lämpötilan nostamiseksi sopivaan kypsennyslämpötilaan, tätä uunia voidaan siirtää ylös ja alas savupiipussa. G-liesi suosittelee vaihtamaan putkiosan kaksi nopeaa keittoa varten ja korvaamaan putkiosan kolmannen ruoalle, joka on keitettävä hitaammin .

 

Lisätietoja G-uunivalikoimasta ja laajasta lisävarustevalikoimasta saat www.expedition-equipment.com -sivustolta.