- CTEK Sisäänrakennettu DC-DC-latausratkaisu sai vieläkin älykkäämpiä kahden uuden yksikön lanseeraamisen ansiosta. Ne korvaavat suoraan D250SA- ja SmartPass 120 -laitteet.

D250SE

D250SE-yksikössä on kaikki D250SA: n ominaisuudet, mutta siinä on myös muita ominaisuuksia
Joustavuus: työskennellä minkä tahansa 12V-huoltoakun kanssa, mukaan lukien litium (12V LiFePO4) .Se on kolme erityisesti kehitettyä lataustilaa: normaali (14.4V), AGM (14.7V) ja nyt myös litium (12V LiFePO4).

Älykäs laturin yhteensopivuus: D250SE jatkaa toimintaa myös silloin, kun laturin lähtö on alhainen, ja ylläpitää vakaata tehoa jopa 20A: iin asti, jotta huoltoakku voidaan ladata kokonaan lyhyimmässä ajassa.

SMARTPASS 120S

Tässä yksikössä on kaikki SmartPass 120 -ominaisuudet, mutta siinä on myös:
Älykäs vaihtovirtageneraattorin yhteensopivuus: Jatkaa virrankulutusta huoltoakulle ja siihen kohdistuville kuormituksille, vaikka laturin lähtö on alhainen

 

Uudet D250SE- ja SMARTPASS 120S -yksiköt tarkoittavat sitä CTEK voi taata ratkaisun mihin tahansa 12V-kokoonpanoon ajoneuvotyypistä tai akkukemiasta riippumatta - tarjoaa entistä suuremman joustavuuden. Molemmat näistä ainutlaatuisista tuotteista on kehitetty toimimaan itsenäisinä yksikköinä tai yhdessä kokonaisena järjestelmänä, jossa on kaksi syöttöä vaihtovirtalaitteelle ja aurinkoenergialle. Yhdessä yhdistettynä tehokas, turvallinen ja joustava latausratkaisumme antaa sinulle mahdollisuuden hallita ja hallita tehoa tehokkaammin - vaatimuksista riippumatta.

Ota yhteyttä CTEK myyntiedustaja lisätietoja julkaisupäivistä.