Yli 30 vuoden ajan korkealaatuisten 4 × 4 -matkailu- ja retkeilyvarusteiden tuotannon jälkeen tiimi DARCHE ovat yhdistäneet innovaationsa ja asiantuntemuksensa tuodakseen asiakkaalle uuden varustevalikoiman, joka on hieman kevyempi kuljettaa mukana, halvempi ja tarkoitettu laajemmille perhemarkkinoille. DARCHE sillä ei ole mitään todistettavaa korkealaatuisten tuotteiden tuotannossa, ja olemme kaikki nähneet kuinka suosittu tämä australialainen tuotemerkki on tullut kaikkialla maailmassa viime vuosina. DARCHE ovat nyt maailmanlaajuisia, ja tämän huomion saaneen maailmanlaajuisen yleisön ansiosta alapuolella olevat kaverit ovat ottaneet asiantuntemuksensa tuottaakseen tuotteita, jotka räätälöidään nyt laajemmalle yleisölle.

Australian maiseman innoittamana, erityisesti Mount Kosciuszko Australian korkeimmasta vuoresta, joka sattuu olemaan nimetty puolalaisen tutkimusmatkailijan mukaan. DARCHE KOZI-sarja on suunniteltu tekemään perheiden retkeilyistä helpompaa, edullisempaa ja toimivampaa. KOZI on laaja ja huolellisesti harkittu valikoima, joka tarjoaa jotakin kaikenlaiseen seikkailuun.

Mukana uudessa DARCHE Kozi-sarja on erinomainen valikoima Swageja, telttoja, tuoleja, vuodevaatteita, huonekaluja, markiisia ja paljon muuta.

Ettei voisi katsoa tarkemmin mitä on tarjolla

6P INSTANT TELTA JA TUNNELITARVIKE

Yhdistä kaksi telttaa ja tee täydellinen perheteltta! Vanhemmat toisessa päässä ja lapset toisessa, jossa on runsaasti yhteistä tilaa rentoutumiseen tai varusteiden säilyttämiseen.

KOMPAKTI SUOJA

Välitön runkokatos, joka valmistuu minuuteissa ja riittää tilaa koko perheelle,

swags

Sama mahtava DARCHE laatua uusissa tyyleissä.

 

VUODEVAATTEET

- DARCHE Kozi-sarja sisältää laajan valikoiman paareja, itsetäyttyviä patjoja, makuupusseja ja vuorauksia aikuisten ja junioreiden kokoisina, jotta koko perhe pysyy mukavana seuraavalla maastoseikkailullasi.

HUONEKALUT

Alumiiniset sälepöydät ja valikoima nopeasti taitettavia ja ohjattavia tuoleja, jotka pakautuvat nopeasti ja tiiviisti – täydellinen perheen katumaasturiin.

markiisit

Kuljetettavat varjostimet ja suojaratkaisut kaikenkokoisille autoille seinätarvikkeilla kattavuuden laajentamiseksi.

KATTOTELTA

Täynnä kaikkea klassikkoa DARCHE rakastamasi ominaisuudet, Kozi-sarja tarjoaa kevyen softshell-kattoteltan, joka on ihanteellinen monenlaisiin perheajoneuvoihin ja pienempiin maastoautoihin.

Aiomme tarkastella lähemmin DARCHE vaihtelevat seuraavien kuukausien aikana, joten pysy kuulolla.