Tässä numerossa voit kuuntele äskettäistä podcast-keskusteluamme Francoise Graciet Hollanderin kanssa. Francoise on yksi yrityksen perustajista ja omistajista Euro4x4parts ja on myös innokas ja erittäin menestyvä offroad-kilpailija.

Francoise kasvoi Alsacessa lähellä Saksan rajaa. Mutta varhaisesta iästä lähtien hän koki, ettei hän jäädä Alsaceen, ja hänellä on kaipaus matkustaa ja tutkia maailmaa.

Ennen vuotta 2000 Francoise ei tiennyt paljon 4 × 4 ja offroad-maailmasta. Hän työskenteli vanhempana markkinointitehtävänä nopeasti liikkuvassa kulutustavarayrityksessä, mutta oli tyytymätön tähän työhön ja pyrkii kohtauksen vaihtamiseen.

Francoise & Franck ennen kilpailua ..

Kun hän oppi ensimmäistä kertaa maastoharrastuksesta ja teollisuudesta, se tuli entisen aviomiehensä Georgin kautta, joka on nyt omistaja Euro4x4parts. George ehdotti yrityksen perustamista autoteollisuudelle. Mutta hän ei ollut alun perin varma, mitä hän voisi tehdä teollisuudessa. Koska George työskenteli jo autoteollisuudessa, hän ehdotti, että ilmastointilaitteiden osille ja neljälle neljälle osalle oli paljon kysyntää ja että tämä saattaa olla hyvä alue tutkittavaksi. Ja siitä se alkoi.

Francoise Hollander

He molemmat halusivat yrityksen olevan kansainvälinen, eikä useimmissa muissa yrityksissä, kuten he olivat nähneet teollisuudessa tutkiessaan kilpailua ja nähtyään, että teollisuutta asuttivat lähinnä paikalliset yritykset.

He aikovat alusta alkaen perustaa eurooppalaisen yrityksen, jolla olisi eurooppalainen tietokanta ja verkkosivusto kolmella kielellä. Mikä se oli alusta alkaen. Sieltä lähtien he tietoisesti päättivät ottaa henkilöstöön niin monta eri kansallisuutta ja kieltä kuin mahdollista.

Nyt Euro4x4parts sillä on jopa 16-kieliä, jota henkilöstö puhuu, ja he ovat myyneet tuotteita sataan viisikymmentä eri maahan ympäri maailmaa. Euro4x4parts on löytänyt vahvan ja uskollisen asiakaskunnan tarjoamalla erittäin laajan valikoiman osia ja lisävarusteita, joista monet eivät ole helposti saatavissa joissakin maissa ja syrjäisissä osissa maailmaa. Ja tietysti kun verkkokaupoissa kasvaa edelleen mahdollisuus asiakkaille ja yrityksille, Euo4x4: n SEO-optimoitu verkkosivusto asettaa nopeasti tarvittavat tuotteet etsivien asiakkaiden eteen.

Francoise 4 × 4 tarjoaa retkeilymahdollisuuden kuljettaa vähemmän kuljettua tietä ja nauttia tutustumisesta syrjäisiin ja kauniisiin paikkoihin, joihin useimmat ihmiset eivät pääse. Francoises-ryhmät ovat kiertueella aina pieniä, enimmillään 4-ajoneuvoja.

Hän selittää: ”Luulen, että tieltä vastaaminen todella vastaa ihmisten perustarpeisiin. Tarve meille täydelliseen vapauteen ja autonomiaan matkustamisessa. Se asettaa sinut tilanteeseen, jossa voit tehdä mitä haluat. Voit lähteä. Et tarvitse ketään tai mitään muuta. Voit seurata omia toiveitasi ja seurata mielialaasi ja lopettaa milloin ja missä haluat. Tämä on jotain, joka ei koskaan muutu. Ja mikä tahansa ajoneuvo valitset. Vain 4 × 4 voi viedä sinut maailman syrjäisimpiin osiin ”.

Kysyimme Francoiselta, missä hän näkee 4 × 4-teollisuuden menevän, ja hän selittää, että hänen mielestään 4 × 4 -matkailu kasvaa vielä enemmän kuin sitten ralli.
Kilpailu ja maastopyöräily muuttuvat myös. Francoise selittää, että kilpailut ovat paljon vähemmän äärettömiä kuin hän tekee, ja maastohiihtoon osallistuu paljon enemmän ihmisiä. Hänen mielestään tämä johtuu siitä, että yleensä ihmiset eivät halua "kärsiä" offroad-kilpailun vaikeuksista ja että lopulta he haluavat rentouttavamman ja hauskemman ajan.

Alan on otettava huomioon tämä trendi, jonka Francoise tunnistaa. Hänelle, joka kilpailee Land Rover Defenderissä, joukkue kulkee täysin syrjäisten ja turmeltumattomien paikkojen läpi. Tämän tyyppisen kilpailun läpikäynti ja nauttiminen vie jonkin verran sitoutumista.

Francoise selittää ”OK, siellä on puu tai ympärillä on puita tai pensaita. Alun perin sanot, että se on mahdotonta, mutta sitten luulet, ja sanot OK, että voin nousta 10-metriin täällä ja kiinnittää vinssin täällä, ja siirtää 10-metriä eteenpäin. Ensimmäinen vastaus on tuon puun kohdalla, sitten menemme hiukan pidemmälle ja sitten toinen akseli ohittaa. Ja sitten sinulla on uusi tilanne, jossa sinun on todella otettava sinut käsistäsi pois pyörältä ja sahattu niin monen puun läpi, jotta voit edetä edelleen, ja tämä on pokaaliurheilu, ja me rakastamme sitä. Rakastamme sitä, koska se saa meidät tuntemaan kuin olisimme maailman alussa. Se on uskomaton tunne. Tietenkin myös "ajamme" ja rakastamme ajoa, ja ajamme todella nopeasti nopeampien osien läpi. Mutta palkinnot ovat aina vaikeita ja tiedät, että se on vaikeaa, tiedät, että se ei ole jotain mitä kaikki voivat tehdä, mutta kun olet tehnyt sen ja valmistanut sen, tunnet olosi niin ylpeä, ylpeä tekemästäsi. Ja sanot, kyllä!

Saadaksesi lisätietoja Francoisesta ja kuulemaan hänen tarinoitaan, katso jakso 3 of TURAS Camping ja 4WD Adventures Podcast.