4WD: n tehokkaimman tallennusjärjestelmän perustaminen voi viedä usein vuosia, ja tämä tapahtuu enimmäkseen kokeilemalla. Mutta myös sillä, että ammattilaiset rakentavat oikean säilytyslaitteen / -ratkaisun ja sijoittuvat nelivetoosi, tämä voi vain helpottaa elämää tien päällä. Varastointi TURAS Land Rover Defender 90 on aina ollut ongelma, lyhyiden akselivälien ajoneuvoilla ei ole luonteeltaan vain riittävästi varastotilaa, joten oikea järjestelmä on valtava ero. Kun olemme tien päällä joko telttaillessamme tai teemme valokuvia, meillä on turvallinen ja helppo pääsyjärjestelmä, jonka avulla voimme nopeasti käyttää valokuvaus- ja elokuvavarusteitamme, mikä tekee elämästä niin paljon helpompaa. Yksi viimeaikaisista lisäyksistä 90: eemme, joka auttaa parantamaan asetustamme, on Defender / Series Cubby Box (Fully Loaded Version) Iso-Britanniassa toimivista mobiililaitteista.

Ensivaikutelma tästä yksiköstä on laatu ja ammattitaitoinen ammattitaito, joka on mennyt yksikön valmistukseen. Sen toiminnallisuudesta voidaan myös kertoa, että suunnittelijat olivat Land Roverin matkailijoita / harrastajia ja tiesivät tarkalleen mitä tekivät. Vaikka tämä Cubby Box on suunniteltu Puma Defender -malleille, se sopii myös vuotta 2007 edeltäviin malleihin, mukaan lukien sarjan ajoneuvot.

Cubby Box sisältää lukittavan pääsäilytyslokeron, joka soveltuu erinomaisesti pienempien kameroiden ja laturien turvalliseen säilyttämiseen, mutta myös muun tyyppisten laitteiden, kuten navigointijärjestelmien, lasien, rahojen ja niin edelleen, saamiseksi. Tähän yksikköön asennettu lukko on porauskestävä ja siinä on räjähdyksenestolukko, joten jos joku onnistuu murtautumaan ajoneuvoosi, hän on parhaiten valmistautunut.


Muita ominaisuuksia ovat lukittava radiolokero, koristelista, etu- ja takakuppitelineet. Yksi todellisista tarjouksista on syvästi pehmustettu käsinoja, joka on saatavana mustana vinyylinä, mustana kankaana ja kuvakudoksena. Kaikki nämä ominaisuudet kahden 12 V: n kevyemmän pistorasian ja laadukkaiden karttataskujen lisäksi ovat ensiluokkainen säilytysjärjestelmä, joka kestää ajan testin ja todennäköisesti näkee sinut ja Land Roverisi. Isossa-Britanniassa valmistettu Cubby Box on MIG-hitsattu ilman pistehitsauksia, mikä antaa sinulle vahvemman ja melko tuhoutumattoman cubby-laatikon. Saat lisätietoja tästä mahtavasta tallennusjärjestelmästä napsauttamalla tätä.

1 & 2 Poista vanha cubby-laatikko 3. Laitteen mukana toimitetaan vaiheittaiset ohjeet 4. Laadukkaat liitteet 5. Lukittava säilytyslokero 6. koristelista on täydellinen lasien, vaihdon jne. säilytykseen 7. 12 V sytyttimet 8.Syvä pehmustettu käsinoja on todellinen ylellisyys.