Osana Land Rover Defender -rakennustamme meidän oli myös päivitettävä kaksoisakkujärjestelmämme, joka edellyttää nykyaikaista järjestelmää, joka voi ladata toisen/vapaa -ajan akun ja varmistaa myös, että käynnistysakku on myös suojattu ja huollettu, jotta voimme Käytä joko 12 V lyijyhappoakkuja tai litiumparistoja, jotka voivat myös antaa tietoja akun ja varauksen tilasta. Meidän kumppanimme CTEK ovat johtajia akkujen lataustekniikassa, joten tämä valinta ei vaatinut paljon analyysiä, joten päätimme jatkaa CTEK, D250SE Laturi, kanssa SmartPass 120A Virranhallintajärjestelmä ja lisäsimme myös CTEK Digitaalinen akkumonitori.

D250SE on täysautomaattinen, 5-vaiheinen laturi, joka syöttää jopa 20 A virtaa mille tahansa 12 V lyijyhappo- tai litium* -akulle 40–300 Ah. Siinä on valittavissa olevat latausalgoritmit AGM- ja litium -akuille*, ja se voi käyttää virtaa laturin ja aurinkopaneelin kaksoistulon kautta. Kun huoltoakku on ladattu täyteen, D250SE ohjaa automaattisesti huoltovarauksen virran käynnistysakulle. D250SE pystyy ylläpitämään vakaan tehon jopa 20 A: iin asti ajoneuvoissa, joissa on älykkäät ECU -ohjatut laturit, ja siinä on myös lämpötila -anturi optimoitua latausta varten sääolosuhteista riippumatta. *) 12 V: n litiumparistot (LiFePO4, Li-Fe, Li-iron, LFP)

Smartpass 120S on 120 A. SMARTPASS 120S käsittelee kaikkia 12 V: n akkuja välillä 28-800Ah. Smartpass 120Ss Battery Guard -toiminto varmistaa, että kriittiset laitteet, kuten radio, hätävalot ja navigointijärjestelmät, saavat aina virtaa ja ovat etusijalla, kun käyttöakun jännite on alhainen, mikä katkaisee ei-kriittiset kuluttajat. Yksikön akkusuojus suojaa käyttöakkua täydeltä purkaukselta ja sisäänrakennettu ylikuumenemissuoja vähentää latausvirtaa ennen kuin akun lämpötila nousee liian korkeaksi. SMARTPASS 120S on yhteensopiva D250SA- ja D250SE 20A -latureiden kanssa.

Valinnainen lisäys Ctek Digitaalinen akkumonitorinäyttö 12 V: n kaksois -tasavirta -DC -laturille AGM -akuille Tämä digitaalinen akkumonitori on täydellinen kumppani CTEK D250S DC -DC -laturi, laite on yhteensopiva minkä tahansa 12 voltin järjestelmän kanssa, kun se asennetaan mukana toimitetun kytkentäkaavion mukaisesti.