KYSYMYS seitsemän - SUMMER 2018 -TURAS CAMPING JA 4WD ADVENTURES MAGAZINE

Kesä on täällä, ja meillä on toinen haaste. Tässä numerossa julkaisemme ensimmäisen videojärjestelmiemme sarjan, jossa ensimmäiset kohtaukset kattavat matkan Islantiin. Toivottavasti nautit. Tarkastelemme myös maanviljelyn alkuperää. Raportoimme äskettäisestä vierailusta UK Adventure Overland ja Bushcraft näyttelyyn. Kuten aina, tuodaan uusimmat retkeily-, retkeily- ja 4WD-varusteet ja lisävarusteet, mukaan lukien erinomaiset katoteltat, kannettava teho, jäähdytys, off-road GPS -navigointi ja jopa kannettava retkeilybaari. Meillä on esikatselu tulevasta Abenteuer und Allrad -näyttelystä, Euroopan suurimmasta Offroad- ja 4WD-näyttelystä. Ja paljon enemmän..

- TURAS Tiimi.

KYSYMYS seitsemän - SUMMER 2018 -TURAS CAMPING JA 4WD ADVENTURES MAGAZINE