Edellisen numerossa TURAS Leirintä ja 4WD -lehti kerroimme matkasta kaverit DRIFTA tehty kaunis McBrides Beach lähellä Forster New South Wales, Australia. Saamme jälleen kiinni DRIFTA joukkueet toista säännöllistä retkiluistelua varten, jossa he osuvat raiteille Barrington Topsille NSW: ssä ja testaavat uusia retkeilyvarusteita, mukaan lukien yksi DRIFTA asuntoautojen perävaunut.

Mukava yöunet

Nämä kaverit elävät ja hengittävät leirintä- ja 4WD-seikkailuja, ja on erittäin ilmeistä, että he laittavat kaikki heidän leirintätuotot Ozzy Bushin testiin, jossa on joitain maailman kaukaisimmista ja äärimmäisimmistä 4WD-olosuhteista.

DOT Trailer

Barrington Tops on suosikki testipohja DRIFTA tiimi monista syistä, ensinnäkin se on vain yli tunnin ajomatkan päässä DRIFTA HQ Gloucesterissä NSW: ltä, jolloin se on käytettävissä viikonlopun lomille. Toiseksi alue tarjoaa haastavia 4WD-raitoja, jotka tarjoavat täydellisen testausalustan uuden DRIFTA off road -autopaikkojen perävaunu testiin ja kolmanneksi se vain sattuu olemaan kaunis paikka leiriin ja tutkimaan.

Thunderbolts Lookout-merkki

Barrington Topsin kansallispuiston sademetsät ovat kansainvälisesti merkittäviä; joka muodostaa osan Australian maailmanperintöalueen Gondwana sademetsistä. Vanhojen tulivuorien virratut puistot kasvavat lähellä merenpinnan tasoa 1500m: n yli ja suojaavat yhtä suurimmista lauhkeista sademetsistä Manner-Australiassa monien erilaisten elinympäristöjen sekä monien lintujen ja eläinten valikoiman takia.

Tien poistaminen.

Kuten Jake Simanek korosti DRIFTAEuroopan johtajana "kohtaat monia kenguruja ja villihevosia tällä alueella ja tulevat Tšekin tasavallasta tämä ei ole koskaan kyllästynyt näkemään." Kansallispuisto kattaa vaikuttavan seitsemänsataa kuusikymmentä neliökilometriä. Jos olet menossa tähän NSW: n osaan talvella, varmista, että otat talteenottovaihtoehtoa, sillä raidat voivat olla sateiden ja parittoman puun vaikutuksia.

Aika saada pizzat alkamaan

Aika saada pizzat alkamaan

Tämä ei lopeta DRIFTA miehistö vierailee viileämpiä ja kosteampina kuukausina, koska ne ovat aina valmiita elementteihin, kun talteenotto- ja puunpoistolaitteet putoavat pudotusta puusta tai mutaisesta radasta eivät estä leirintä- ja viikonloppuohjelmia.

Itse asiassa isompi kaatunut puu radalla on suurempi haaste, Luke, DRIFTAS-päällikkö näyttää ottaneen nämä kaatuneet esteet, jotka estävät raidat haasteena ja hänen hyvin hiottu metsästys- ja moottorisahataidoillaan hänelle voidaan usein luottaa selvittää nämä raidat ja palo-polut, joten muut kuin mieletön ihmiset, jotka rakastavat suurta ulkona, voivat jatkaa nauttia tästä alueesta.

DOT-kaivurikuorma-auto on perusta

DOT-kaivurikuorma-auto on perusta

Pääpaino DRIFTA viikonloppuisin retkeilymatkat ovat tutkimus- ja kehitystyötä, ja he käyttävät näitä matkoja uusien tuotteiden ja leirintämallien testaamiseen, mutta myös keskustelemaan uusista ideoista ja tietysti hauskasta. Tämä on täydellinen leikkipaikka pojille testata karu DRIFTA DOT-matkailuautot, jotka on valmistettu Gloucester DOT -tehtaalla NSW: ssä, Australiassa.

Voit myös saada kuumaa levyä Snowpeak uuni

Voit myös saada kuumaa levyä Snowpeak uuni

Nämä vankka perävaunut laulavat seikkailua ja rakennetaan australialaisten toimittajien ja komponenttien avulla, kaikki teräksestä, vanteiden työkalulaatikosta, sivukotelosta, katosta; ja kangas ovat kaikki Australian valmistettu. Jake kertoi, että tällä matkalle tehty perävaunu on DOT Equip -tuotevalikoima, tämä on vaunu-perävaunu, jossa on kattoteline ja markiisi ja sopii leiriläisille, jotka yhä haluavat leiriä maahan teltoissa, toisin kuin kattoturpit.

Luukas luo toisen puun, joka estää radan

Luukas luo toisen puun, joka estää radan

Kun kamppailulava veti, Luke ajoi Toyota 76-sarjaa ja Jake oli pyörän takana DRIFTA 80-sarja. Jake kertoi, että 76 taisteli joillakin syvällä mutkikkailla mutaisilla raiteilla ja että DOT-perävaunun vetäminen näissä olosuhteissa pakottaa sinut keskittymään nelipyöräiseen ajoon, mutta se myös asettaa perävaunun läpi vauhtiin ja se on mitä se koskee. Sen tarkoituksena on testata näitä tuotteita kovissa olosuhteissa. DOT-perävaunu moitteettomasti kovan ytimen off road suspensioilla tämä perävaunu voi melkein mennä mihin tahansa.

DOT-perävaunu sai hyvän työn mudassa.

DOT-perävaunu sai hyvän työn mudassa.

Helppoa työtä mutaisen polun tekemiseen

Poissa Camping Barrington Tops kanssa DRIFTA

Uniflame Charcoal BBQ Starter