- ARB Adventure Light 600 on uusin korkean teknologian seikkailu / työvalo ARB. Tämä kompakti kannettava valaistusjärjestelmä käyttää LED-tekniikan viimeisintä sukupolvea tuottamaan kirkas, kestävä ja pitkäikäinen ulkovalo. Valo on hyödyllinen monissa tilanteissa. Tuo se aina mukanamme retkeily- ja maantieajoissamme. Se on myös erittäin hyödyllinen tiellä tai autotallissa ajoneuvon huoltovaloa.

Valolla on kaksi tehoasetusta, matala-palkki tarjoaa 300-lumen valoja noin 6 tunniksi, kun taas korkealla asetuksella saadaan 600 lumenia noin 3 tunniksi. Valo kestää noin 4 tuntia latauksen jälkeen, kun se on täysin tyhjentynyt. 3-latausvaihtoehtoja, 12-volttia, USB- ja verkkovirtaa. Myös taustavalaistu akkumittarin merkkivalo näkyy pitämällä virtapainiketta painettuna.

Valo on erittäin monipuolinen, takana kaksi vahvaa magneettia mahdollistavat sen liittämisen huuvan tai ajoneuvon rungon alle ajoneuvon huoltoon tai leirin sytyttämiseen. Kaksi vahvaa nailonkoukkua, jotka on sijoitettu valon takaosassa olevaan syvennykseen, mahdollistavat sen myös ripustettavaksi teltassa esimerkiksi silloin, kun pienitehoinen säätö tarjoaa runsaasti valoa lukemiseen tai pimeässä työskentelyyn. Rakenne on karu ja kestävä, valo on roiskevedenkestävä ja sitä voidaan käyttää sateessa ja hyvin märissä olosuhteissa, mutta se ei kuitenkaan ole upotettava.

Rakastamme tätä valoa, se on kevyt, kestävä, voimakas ja monipuolinen ja odotamme sen olevan melko pitkä käyttöikä. Siinä on myös 2-vuoden takuu. Selkeä peukalo ylöspäin TURAS tiimi. ARB Seikkailuvalo 600