Navigattor Seikkailuteknologiat - Offroad GPS-navigointijärjestelmät. Me kaikki elämme maailmassa, joka on yhä riippuvaisempi Internet-yhteydestä, niille, jotka rakastavat lyömästä radan etäällä oleville alueille, Internet-yhteys puhelimissamme ja pääsy online-karttoihin paranevat, mutta niitä ei pidä luottaa kokonaan, kun käytät puhelinta navigoimaan eristettyyn maastoon.

Siksi oma GPS-järjestelmä on olennainen työkalu, jolla voi olla ajoneuvosi. Toisin kuin useimmat matkapuhelimet, GPS-järjestelmät kuten Navigattor tuotteet eivät vaadi Internetin pääsyn maantiekarttoihin, koska nämä kartat on jo ladattu GPS-laitteille ja ohjattu satelliittisignaaleilla ja siten antavat sinulle mielenrauhan, kun olet poissa ja kiertävät syrjäseuduilla.

Joten miten se kaikki toimii?

GPS (Global Positioning System) on järjestelmä, jonka kehitti USDPartment of Defense ja tarjoaa palveluja, jotka antavat tietoa sijaintisi, nopeuden ja ajan mittauksesta satelliittien avulla avaruudessa.

Nykyisin on saatavilla kaksikymmentäneljä satelliittia, ja GPS-järjestelmässäsi on melko paljon taattu pääsy satelliitteihin ympäri maailmaa. GPS-järjestelmät tarjoavat palvelua 24 tuntia vuorokaudessa ja toimivat suhteellisen hyvin huonoissa sääolosuhteissa. yhteinen koordinaattijärjestelmä, eli voit tunnistaa tarkan sijaintisi GPS-vastaanottimen avulla, jossa voit vastaanottaa signaalin samanaikaisesti vähintään 4-satelliiteista.

Keskeiset edut, joilla sinulla on hyvä omistettu GPS-järjestelmä 4WD- tai touring-ajoneuvossa, ovat; ei tarvitse Internetiä käyttää karttoja ja oma GPS-järjestelmät tarjoavat paljon suurempia näyttöjä vertailussa matkapuhelimiin. Ominaisissa GPS-järjestelmissä tavallisesti asetat SD-kortteja, jotka tallentavat laajaa muistia, joka antaa tärkeimmät tiedot ja kartat. Erityiset GPS-järjestelmät voivat myös olla tarkempia.

Ferran alkaen Navigattor jakaa hänen asiantuntemuksensa kilpailijoiden kanssa yhdellä monista kansainvälisistä kilpailutöistä, joita sponsoroi Navigattor.

Yksi Euroopan johtavista GPS-navigointijärjestelmistä Navigattor jotka ovat erikoistuneet järjestelmiin, jotka kohdistuvat sekä tieliikenteeseen (Camper-perävaunut / RV: t ja autot) että offroad -matkatoimintaan (4X4, off road racing jne.), ovat olleet mukana erittäin innovatiivisissa ja integroiduissa GPS-järjestelmissä ja ratkaisuissa viimeisen muutama vuosi.

Espanjassa Barcelonassa, Navigattor on avaamalla tietä laadukkaille GPS-järjestelmille. Nämä kaverit ovat intohimoisia roamingista ja pääsevät sinne, missä haluat mennä turvallisesti.

Erittäin kokenut joukkue, johon kuuluvat Ferran ja Ana (jonka tapasimme äskettäin Saksassa) ovat kehittäneet korkealaatuisia navigaattoratkaisuja yli kymmenen vuoden ajan retkikuntaan ja 4X4-kiertomatkamarkkinoihin kaikkialla Euroopassa.

Navigattor kehittää ja rakentaa GPS-järjestelmiä, jotka perustuvat maksuttomiin kartografiohjelmistoihin, jotka mahdollistavat karttojen pääsyn kaikkialta maailmasta.

- Navigattor joukkue on suunnannut planeettaa yli 15 vuotta ja tämän kokemuksen avulla hän on onnistunut toimittamaan ratkaisuja matkailijoille, maanpäällisille ja 4WD-kilpailijoille kaikkialla maailmassa.

Tämä on monikielinen yritys, joka puhuu englantia, ranskaa, espanjaa, italiaa, portugalia ja katalaania, mikä mahdollistaa suoran ja henkilökohtaisen palvelun asiakkailleen. Navigattor myös jakelijoita, jotka sijaitsevat kaikkialla Euroopassa, josta pääset tutustumaan näihin huippulaatuisiin tuotteisiin. Espanjassa, Ranskassa, Saksassa, Belgiassa, Italiassa, Liettuassa Portugalissa ja Colegasissa toimivien jakelijoiden kanssa Eurooppa on hyvin katettu.

Muut palvelut ja tuotteet, jotka Navigattor tarjota myös kilpailunseurannan navigointipalvelujen tarjoaminen offroad-kilpa-tapahtumissa ympäri maailmaa. Navigattor tarjoavat myös 4WD- ja touring-retkituotteita, joihin sisältyy lukuisia lisävarusteita Navigattor GPS-järjestelmät (esimerkkejä ovat: PC-lisävarusteet, lisäkartat, muistikortit) RAM-kiinnikkeet ja kiskot tukevan kiinnityksen takaamiseksi Navigattor GPS-järjestelmät, jääkaappipakastimet, markiisit ja teltat, jäähdytysnesteet ja AERO-kiinnikkeet.
Lisätietoja saat tutustumalla verkkosivuihin osoitteessa https://navigattor.com/index.php/en/

Mitä tulee käytettävissä oleviin GPS-järjestelmiin Navigattor on käytettävissä erilaisia ​​GPS-yksiköitä riippuen tarpeista. Olemme käyttäneet äskettäin käyttöön otettua CAMEL 8 V2ia viimeisten parin viikon aikana, ja ne ovat olleet erittäin vaikuttuneita sen ominaisuuksista.

CAMEL 8 V2

Uusi CAMEL 8 V2 sisältää uuden navigointiohjelmiston älykkäämpiin vaihtoehtoihin. Erityisesti kehitetty 4WD-ajoneuvojen kuljettajiin, Camper-pakettiautot, moottorikelkkojen RV: t ja kuorma-autot.

Navigator Adventure Technologiesilla kehitetty Barcelonassa tämä on ainoa omistettu erillinen navigointilaite, jossa on 8-tuumainen näyttö, joka sisältää maailmanlaajuiset ilmaiset topografiset kartat ja satelliittikuvat OziExplorerille.

navigaattorijärjestelmä on se, että voit asettaa korkeuden, leveyden, pituuden, akselin kokonaispainon ja perävaunujen koon, jotta kapeita teitä, keskusta-alueita, matalaa yläaseman siltaa jne. vältytään. Tämä on erinomainen työkalu matkailijoille, jotka ajaa korkeampia ajoneuvoja, kuten asuntoautoja.

Todella mielenkiintoinen piirre uudessa innovatiivisessa CAMEL 8 V2 -avigaattorijärjestelmässä on se, että voit asettaa korkeuden, leveyden, pituuden, akselin kokonaispainon ja perävaunujen määrän koon, jotta vältetään kapeat tiet, keskusta-alueet, matalapalkkisillat , jne. Tämä on erinomainen työkalu matkailijoille, jotka käyttävät korkeampia ajoneuvoja, kuten moottorikoteja.

Tunnista kiinnostavia kohteita (KP: t) on myös saatavilla järjestelmässä, joka korostaa kiinnostavia keskeisiä alueita, joihin kuuluvat retkeilyalueet, uimarannat ja pysäköintitilat vain muutamia. CAMEL 8 V2 -ohjelmalla loppukäyttäjä saa 2-lisenssit, jotka on asennettu ja aktivoitu SD-kortilla, toinen Länsi-Euroopan karttoille ja toinen Points of Interest -työkaluille, jotka voidaan päivittää maksutta. Sinulla on myös mahdollisuus ostaa lisää karttoja.

Lisenssin kattamiseen kuuluu Andorra, Itävalta, Belgia, Tanska, Eire (Irlanti), Färsaaret, Suomi, Ranska, Saksa, Gibraltar, Kreikka, Guernsey, Islanti, Mansaari, Italia / Vatikaani , Jersey, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Norja, Portugali, San Marino, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Alankomaat, Yhdistynyt kuningaskunta. Se on yhteensä kaksikymmentäkahdeksan maata, jotka kuuluvat Navteqin kartoitukseen.

Yhteensä: 29-maat
Karttojen tarjoaja:
TÄSTÄ (Navteq)
Kampanjasivun tarjoushinta: 50 € (verot mukaan lukien)
- Navigattor Camel 8 V2 -järjestelmään kuuluu myös off-road-navigointi OziExplorer-ohjelmiston avulla, joka on asennettu alkuperäiseen lisenssiin.

Muut elementit sisältyvät perusasetukseen Navigattor Camel 8 V2-paketti sisältää korkealaatuisen alumiinista valmistettavan jalustan, joka vakaa stabilointiyksikön kiinnitettynä kiinnitykseen. Laitteen käynnistämiseksi saat 230V AC-virtalähteen ja 12V DC -kaapelin savukkeensytyttimen pistokkeelle. Saat myös käsikirjan CD-levyllä, joka on käännetty englanniksi, ranskaksi, espanjaksi ja saksaksi.

Meidän näkymä

- Navigattor CAMEL V 2 on erittäin karu GPS-yksikkö. Sen koko antaa sille yhden suurimmista näytöistä markkinoilla antaen sinulle selkeät kartat ympäröivästä ympäristöstä. Käyttämällä laitetta viime kuukausien aikana olemme löytäneet eräitä kaukaisia ​​leirejä ja kappaleita, joita emme olisi voineet löytää ilman Navigattor.

Navigattor Seikkailuteknologiat - Offroad GPS-navigointijärjestelmät