CTEK 140A-kaksoisakkujärjestelmän latausjärjestelmä. Poissa ovat ne päivät, jolloin kaksoisparistojärjestelmät löytyvät vain RV- ja asuntovaunuilta. Dual-akkujärjestelmien asennus on tullut erittäin suosittu 4WD-autoissa ympäri maailmaa, etenkin Australiassa, jossa useimmat 4WD-ajoneuvot kuljettavat jääkaappipakastimia ja käyttävät lisäakkuja keskeisten laitteiden ollessa päällä syrjäisillä alueilla.

Kaksi paristojärjestelmällä on useita käyttötarkoituksia, joiden ansiosta voit käyttää valoja ajamaan valaisimia ja muita laitteita leirintäalueellasi pari päivää kerrallaan ja tekemällä camping kokemuksestasi paljon miellyttävämpää. Ja tekniikan alan yritysten, kuten ruotsin, kanssa CTEK organisaatiot ovat ottaneet akunhallinnan kokonaan uudelle tasolle.

Joten miten se toimii?, Ja pohjimmiltaan setup on yksinkertainen; käynnistysakun lisäksi on asennettu toinen tai kolmas lisäakku (syklonikaapelit).

Toinen apupaketti latautuu sitten laturin ollessa ajettaessa ja kun pysäytät ja asetat kampin, kaksoisparistojärjestelmä erottaa älykkään akun syväpakkausparistoilta ja antaa sinulle mahdollisuuden käyttää kaikkia laitteistasi ilman tyhjentämistä alkupäästäsi.Joten mistä dual akkujärjestelmien eduista on hyötyä? hyvin, kun olet tottunut siihen, että järjestelmällä on vaikea matkustaa pitkiä matkoja ilman sitä.

Ensinnäkin on hienoa pystyä asettamaan leiriä pariksi päivälle ja pystymään käyttämään jääkaappipakastinta, leirintävaloja ja lataamaan joitain gadgeteja huolimatta siitä, että käynnistysakut ovat kuolleet.

Kaksoisparistojärjestelmät on suunniteltu varmistamaan, että akun syvä akku latautuu ilman, että ajoneuvon käynnistysakku on tyhjä. Ja jos aiot laajentaa retkiluistasi, voit helposti kytkeä aurinkopaneeliin, joka voi liittää kaksoisakkujärjestelmän, jonka avulla voit täyttää syväpakkauksesi akun ollessa paikallaan ja seurauksena pitää juomat kylmässä jääkaappipakastimessa. ylimääräinen pari päivää.

Ajoneuvojen akkujen hoitoon ja huoltoon johtava maailmanlaajuinen brändi CTEK on hiljattain käynnistänyt kaksi täydellistä latausjärjestelmää, jotka ovat yhteensopivia Smart Alternatorsin kanssa. Näiden helppokäyttöisten ratkaisujen avulla on suunniteltu maksimaalisten vapaa-akkujen suorituskyvyn maksimoimiseksi ja akun latauksen tilasta, joten voit vapaasti hyödyntää vapaa-ajanasi.

Käytettävissä 20A Off Grid ja vaikuttava 140A Off Road -ratkaisu, nämä järjestelmät yhdistävät tehokkaan latauksen yhdessä kätevän monitorin kanssa, joka tarkistaa jatkuvasti akun jännitteen ja virran. Erittäin siisti digitaalinen näyttöyksikkö kertoo lataustilan ja käytettävissä olevan virran määrän CTEK monitori on erittäin hyödyllinen lisä, koska se kertoo, kuinka paljon apuakusta jäljellä olevaa tehoa on jäljellä. Piirtäen energiansa ajoneuvon vaihtovirtapistokkeesta, CTEK Off Grid-latausjärjestelmä tarjoaa turvallisen ja tehokkaan latauksen vapaa-akulle liikkuessasi.

Kehitetty käytettäväksi älykkäiden vaihtovirtageneraattoreiden kanssa, mikä tarkoittaa sitä, että järjestelmä ei sammuu, vaikka älykäs vaihtovirtageneraattori tekee järjestelmästä myös erityistä AGM-latausjännitettä, joka mahdollistaa AGM: n nopeamman latauksen
paristoja.

Aurinkopaneelin liitin mahdollistaa sekä akun latauksen että akun käynnistämisen akun latautuessa päivällä. Vaikka se tarjoaa samat toiminnot kuin CTEK Off Grid -järjestelmä, CTEK 140A Off Road -latausjärjestelmä tarjoaa paljon tehokkaamman (140A) varauksen ja varmistaa myös, että kriittiset laitteet, kuten hätävalaistus, toimivat aina.

Kun vapaa-akun jännite on alhainen, Off Road -latausjärjestelmä suojaa kriittisten laitteiden toimintaa irrottamalla ei-välttämättömiä laitteita, kunnes on tarpeeksi virtaa kytkemään uudelleen.

Siinä on myös CTEKainutlaatuinen Start Assistance -toiminto, joka käyttää virtalähteenä akun akusta käynnistääksesi moottorin, jos käynnistysakku on tasainen.

Tämä on myös erinomainen lisäys, olemme kaikki olleet siellä, eikä ole mitään pahempaa, että kun olet loistava pari päivää leirintäalueella selvittää, että kun olet pakattu ja valmis osumaan tien, jonka löydät käynnistin akku autosi on kuollut. Tämä on erittäin rauhoittava parannus huippuluokan kaksoisparistojärjestelmään. Jerry Svedlund, Integrated Solutions -liiketoimintayksikön johtaja, CTEK sanoi: "Kun menee off-road ja off-grid, ja laittamalla täydellisen luottamuksen vapaa akku virtaa, se on kaikki mielenrauhan.

- CTEK Off Grid- ja Off Road -ratkaisujärjestelmät asettavat sinut tiukasti hallintaan, tarjoavat selkeän kuvan nykyisestä akun kapasiteetista ja lataavat vapaa-ajan akun liikkumisen aikana. Se on täydellinen yhdistelmä - omistajat voivat nauttia hyvistä ajoista ilman vaivaa tasaisessa akussa !”

"Koska monet latausjärjestelmät, joissa ei ole tarvetta ladata paristoja 80%: n jälkeen, omistajat eivät käytä maksimaalista akkuvirtaa - jos olet täyttänyt bensiinisäiliösi tai öljysäiliösi, ottaisit sen jopa 100% kapasiteetiksi, niin miksi etkö tee samaa akkua varten?

- CTEK sarjan laturit käyttävät patentoitua tekniikkaa kunnossa, 100% lataa ja ylläpitää akkuja, mikä maksimoi suorituskyvyn ja lisää akun kapasiteettia. " CTEK Off Grid- ja Off Road -latausjärjestelmät ovat täysin automaattisia, eivät vaadi asennusta tai käyttöä koskevia erikoistuneita tietoja ja niillä on kahden vuoden takuu.

Aiheeseen liittyvää aineistoa

Sähkönhallintajärjestelmissä