Kolmas kysymys - Kesä 2017 TURAS CAMPING JA 4WD ADVENTURES MAGAZINE.

Tervetuloa kolmanteen kysymykseen TURAS Retkeily ja 4WD Adventures -lehti
Tässä numerossa yhdistyvät kokenut opas Nicolas Genoud kiehtovaan matka Namibin autiomaahan. On lähes aikaa pakata Abenteuer and Allrad näyttää Saksassa kesäkuussa, katsomme, mitä odottaa näyttelyssä. José Almeida vie meidät matkaan tutkia eräitä kaukaisia ​​ja pölyisiä kappaleita Portugalissa. Toivotamme myös Auzzie-ystäviämme tervetulleiksi Drifta Euroopalle ja katsomaan eräitä erinomaisia ​​retkeilyvarusteita. Se ei olisi a TURAS aikakauslehti, jos emme yritä tehdä kalastusta jossakin vaiheessa ja katsomme myös joitakin hämmästyttäviä ja ainutlaatuisia leirintäalueita keskellä Eurooppaa - ja paljon muuta, mukaan lukien arviot parasta mahdollista laitteistoa varten tiellä.

Kolmas kysymys - Kesä 2017 TURAS CAMPING JA 4WD ADVENTURES MAGAZINE