Overlanding Venäjällä. Yksi suurista asioista tienpäällä on tapaaminen muiden matkustajien kanssa ja jakaa rehellisiä tarinoita ja kokemuksia. Kesäaikana matkustelimme Euroopan kautta ja nautimme suuresti Ruthin ja Jürgen Haberhauerin tapaamisesta, jotka esittelivät viimeaikaisia ​​matkustelujaan suosituilla off-road -kohteilla ja retkeilymatkailua Saksassa kutsutaan offroadhoch 2 -puhelimelle Freizeitpark Vulkan, 36399 Freiensteinau / Nieder-Moos. Ensimmäinen asia, joka tuli hyvin ilmeiseksi, kun keskusteltiin Ruthille ja Jürgenille, jotka ovat molemmat Saksasta, oli silkkaa intohimoa matkustellessaan vauhdikkaasta radasta. Nämä kaverit ovat todellinen kauppa on ollut joitakin hyvin kaukana matkoja vuosien aikana, joissa he ovat jakaneet syrjäiset villi leirit kanssa villi karhuja ja joitain uhkaava mozzies. Vapaat hengelliset Ruth ja Jürgen ovat naimisissa ja niillä on yhteisiä intressejä, jotka kehittyvät sopivasti etämatkailun ja valokuvauksen ympärillä ja nämä yhteiset edut antavat heille mahdollisuuden kokeilla paitsi syrjäisiä osia myös jakaa heidän matkamme kaikkien kanssa ammattimaistensa ja luova valokuvaus.

Ruth ja Jürgen

Ruth ja Jürgen

Nämä inspiroivat nomadit ajavat hyvin varustetun Land Rover Defender 110: n, jonka he ovat rakentaneet vaikuttavaksi matkailijaksi vuosien varrella. Pitkäpyöräalusta on hiljattain vienyt heidät kolmella kuukaudella matkalla Suomeen ja Venäjän pohjoisosaan Kola-niemimaalla. Tämä hyvin suunniteltu 12000 km -matkat viettivät pari syrjäisillä alueilla, jotka sisälsivät retkiä Venäjän Valaamin saarelle Kishin ja Solovetskiin Valkoisella merellä ja pohjoispuolella Artic Circle. Kuten Jürgen selitti, "suunnittelemalla näitä matkoja, päätavoitteemme on päästä mahdollisimman kaukana kaupunkiseutualueista, jotta voimme kokea kaukaista maisemaa, villieläimiä ja paikallista kulttuuria." No siitä, mitä olemme oppineet menemään jonkin aikaa Jürgenin ja Ruthin kanssa ja kuuntelemaan heidän matkojaan, toivomme dokumentaavan enemmän heidän seikkailunsa tulevissa TURAS Retkeily ja 4WD seikkailu emagazines. Tällä välin tarkista heidän verkkosivuillaan / blogisssa osoitteessa www.sojombo.de. Venäjä on maailman suurin maa, joka kattaa mahtavat seitsemäntoista miljoonaa neliökilometriä tai kahdeksan maailman asuttua maisema-aluetta, joka kattaa mahtavat seitsemäntoista miljoonaa neliökilometriä tai kahdeksan maailman asuttua maisemaa

Land Rover osoittautui virheettömäksi 12,000 km -matkalle.

Land Rover osoittautui virheettömäksi 12,000 km -matkalle.

Turvallinen karhuista, retkeily kattopäältä.

Turvallinen karhuista, retkeily kattopäältä.

Etäsilta ylittäessään Venäjällä

Etäsilta ylittäessään Venäjällä

Maa on pohjoisnavalle lähempänä kuin päiväntasaaja. Maailman pisin raja-alue Venäjä jakaa rajansa neljänteen maata, joihin kuuluvat Norja, Suomi, Viro, Latvia, Liettua, Valko-Venäjä, Ukraina, Georgia, Azerbaidžan, Kazakstan, Mongolia Kiina ja Pohjois-Korea. Sää on kovaa Venäjän suurilla osilla, joissa on vain kaksi vuodenaikaa, eli kesä ja talvi, joissa suuri osa maasta lunta kuudessa kuukaudessa.Väritelat Venäjän kokoisella maalla voit olla varma, että siellä on paljon villieläimiä, vain pari tietääkseni ovat Brown Bear, Amur Tiger, Grey Wolf, Polar Bears, Wild Caars, Northern Viper Snakes, Lynx, Picks ja mozzies, Karakurt hämähäkki, Wolverines ja Cat Fish että voi kasvaa jopa viisi metriä pitkäksi, joten jos tuodessasi kalastusvarret, varmista, että sinulla on hyvälaatuinen suolenlinja.

lisätietoja Ruth & Jurgensin seikkailuista

www.sojombo.de 

Overlanding Venäjällä.

Venäjä - tavoite Murmansk 4WD Touring Venäjän Kuolan niemimaalla

Overlandingin historia ja alkuperä