Tervetuloa numeroon 22 TURAS Camping & 4WD Touring -lehti. Koska me kaikki koemme Ukrainan tapahtumien ympärillä tapahtuvan myllerryksen, meidän on erittäin vaikea keskittyä tulevien matkojen suunnitteluun, kun otetaan huomioon kaikki mitä tapahtuu. Tässä numerossa olimme ajoittaneet artikkelin, joka keskittyi joihinkin venäläisiin 4WD-ajoneuvoihin. Mutta sen valossa, mitä Ukrainassa on tapahtunut viime viikkojen aikana, olemme päättäneet poistaa tämän artikkelin tästä numerosta. Voimme vain toivoa, että vihollisuudet loppuvat pian ja tuovat rauhan takaisin Ukrainaan.

Ok, mitä tässä numerossa on; Covid-rajoitusten tervetulleeksi poistamisen jälkeen palaamme luontoon lasten kanssa telttailemassa ja katsomme sen tuomia terveyshyötyjä. Esittelemme Nokian Renkaiden upean uuden OUTPOST AT:n DARCHE Air-volution Swags. Matka-osiossamme tutustumme Normandiaan Ranskassa. Hyppäämme myös Atlantin yli juttelemaan Kalifornian GTFO Overlandin kavereiden kanssa. Koko ekoajoneuvojen teemasta kiinni pitäen katsomme Canoon toimintaa ja lähemmin innovatiivisia ajoneuvoja, joita se tuo markkinoille. Kuten aina, meillä on leirintäruokasisältöä. Juttelimme Francoisen kanssa euro4x4parts joka osallistui äskettäin äskettäiseen DAKAR 2022 -ralliin. Lopuksi esittelemme TURAS Land Rover Build -lehti. Tässä numerossa voit tutustua 250-sivuiseen Interactive Magazine -lehteen, jossa annamme yleiskatsauksen kaikista 90:llä viimeisen XNUMX kuukauden aikana tehdyistä töistä kytkimen vaihdosta uuden jousituksen lisäämiseen, vanhojen osien talteenotosta ruostesuojaukseen. ajoneuvo monien muiden päivitysten joukossa. Toivomme, että pidät tästä toiminnantäyteisestä numerosta.