Portugali Off Road - Lian raitojen ajo. Ensimmäisestä hetkestä, kun Dream Overland -konsepti syntyi, perustajille oli selvää, että tämän Overlanding-yhtiön päätavoitteena on löytää Portugalin syrjäisiä osia. Tämä käsitys ei koske vierailemassa kauniita kaupunkeja kuten Lissabon ja kiireisiä rantalomakohteita Algarvessa vaan pikemminkin siirtymässä väkijoukkoja pitkin ja tutustumassa vähemmän kulkuneisiin kappaleisiin.

Useimmat ihmiset eivät välttämättä ole tietoisia siitä, että Portugali on yksi Euroopan vanhimmista maista, jolla on lähes yhdeksän vuosisataa historiaa ja perinteitä, jotka johtuvat vuosisatojen aikana asuvien eri kulttuurien jälkeisestä perinnöstä. Jotkut näistä kulttuureista ovat foinikialaiset, arabit, kreikkalaiset ja karhaginalaiset, roomalaiset ja pohjoiset eurooppalaiset. On myös mielenkiintoista huomata, että 14th, 15th ja 16th vuosisatojen aikana portugalilaiset olivat ensimmäiset eurooppalaiset, jotka purjehtivat useimmissa Afrikan, Lähi-idän, Intian, Kaakkois-Aasian, Kaukoidän ja Etelä-Amerikan osissa.

Kuten Jose Almeidan esittämä Dream Overlandin perustaja on todennut, tämä on luultavasti siksi, että portugalilaiset ovat olleet niin avoimia maailman kulttuureille, mikä on sekalaista yhteiskuntaa, joka edustaa erilaisia ​​kulttuureja eri puolilta maailmaa. Ja niin rikkaalla kulttuurilla nämä kaverit opastavat tuhansia kilometrejä likaa pitkin sydämeen, mitä tämä 4WD-paratiisi todella tarjoaa.

Portugalin yksi Euroopan parhaista maista ei ole ainoa paikka tutkia valtavaa likaantuvaa verkostoa, joka on myös suosituin foodies-kohde, portugalilaista ruokaa on herkullista, monipuolista ja runsaasti aineksia.

Kun käsittelet 4WD: n raitoja maan sisämailla, huomaat, että herkut ja erikoisominaisuudet ovat lihatuotteita (naudanliha, sianliha, riista, lammasvuohi, lammas, kani, kana jne.). rannikkoalueet ovat kuuluisia arvostetuista tuoreista kaloista ja äyriäisistä.

Ilmasto on viisas, koska eteläisen Euroopan maa altistuu Atlantille, sää Portugalissa on yleensä lievä mutta vaihtelee alueelta riippuen leveysasteesta ja meren läheisyydestä.

Pohjoisilla alueilla, etenkin sisämaassa, talvet ovat kylmiä, ja lämpötilat ovat usein nollatason alapuolella. Jotkut lumet putoavat enimmäkseen korkeimmille vuoristoalueille. Kesät ovat kuumia ja kuivia etenkin etelässä, ja lämpötilat ovat helposti ylittäneet 30ºC-merkin, joten valmistaudu tuomaan hattu, aurinkovoidet ja säteilynestot. Sateinen kausi menee yleensä marraskuusta huhtikuuhun ja kuiva kausi menee toukokuusta lokakuuhun. Syksyllä on usein lämpimiä, aurinkoisia päiviä, joiden ansiosta 4WD: ssä voi matkustaa ja tutkia melko kunnollisia sääolosuhteita yli kuuden kuukauden ajan.

Suurimmalle osalle meistä, jotka eivät rakasta mitään muuta, on 4WD: n pölyisten kappaleiden tutkiminen yksi parhaista palkinnoista, jotka saatat saada pitkän päivän kiertueen lopussa, löytää täydellinen leiri ja levätä yöksi. Vaikka villi telttailu ei ole sallittua Portugalissa, on olemassa useita maaseudun majoitusvaihtoehtoja, joihin kuuluu lukuisten rekisteröityjen leirintäalueiden ja bed & breakfastien valitseminen.

Koska rekisteröidyt matkanjärjestäjät ovat hyväksyneet Portugalin viranomaisten luontoon liittyvän toiminnan, mutta myös luonnollisten ja puhtaiden rakastajien, Dream Overland -matkat perustuvat seikkailuun, joka noudattaa tiukkoja käytännesääntöjä, jotka kunnioittavat luonnollisia ympäristössä.

Maapallon harrastajat Dream Overland uskovat, että heidän matkansa voivat auttaa säilyttämään ympäristön ja edistämään paikallisten hankkeiden ja yhteisöjen kehittämistä kestävällä tavalla. Dream Overlandin perustaja Jose Almeida sanoi, että "valmistautuessamme matkoihin pyrimme parhaiten jättämään positiivisen vaikutelman ihmisille, joita tavoittelemme, ja minimoimatta ympäristöön kohdistuvat ympäristövaikutukset, joita maapallomme matkoilla".

Dream Overland harkitsee jokaisen matkan räätälöityä tapahtumaa sisältäen matkat, jotka järjestetään kunkin yksittäisen asiakkaan tai ryhmän mieltymysten mukaan keskittyen tarjoamaan valintoja reiteille paikkoihin, joissa syömme ja nukkumme.
Jose korosti myös, että kaikki yksityiskohdat otetaan huomioon, jotta asiakkaat saavat ikimuistoisen kokemuksen ja mahdollisuuden ottaa muutamia valokuvia ja kertoa hyviä tarinoita palatessaan heidän alkuperäänsä.

Kiwi-overlander kerran kertoi meille, että '' off-roading ei mikään korvaa paikallista tietämystä '', ja siksi me vietämme paljon aikaa tekemällä omia recces-sivuja sen sijaan, että luotettaisiin kolmansien osapuolien antamiin web-pohjaisiin tietoihin ja tietoihin. Nämä portugalilaiset 4WD-matkat ovat hyvin suunniteltuja.

Puhumalla Josen kanssa voit kertoa, että tämä on yritys, joka on ylpeä tekemistään. Jokainen Dream Overland -asiakas saa kirjasen, joka sisältää yleistietoja maasta ja tiekirjan varrella olevista reiteistä, mukaan lukien tarkat tiedot mielenkiintoisista paikoista, majoituksesta, ravintoloista ja luettelon valtuutettujen korjaamojen sijainneista. apua, jos ajoneuvot joutuvat vaikeuksiin ja ne on korjattava kiireessä. Jose korosti myös, että kokemuksestaan ​​johtuen ongelmia ja ongelmia tapahtuu silloin, kun odotat niitä vähiten, ja siksi heillä on ympärivuorokautinen puhelinpalvelu. Olipa kyse vain käännöksen avustamisesta, varausten tekemisestä, terveys- ja turvallisuustietojen antamisesta tai mekaanisen avun saamisesta, on kyse siitä, että kaikki jatkavat matkaa suunnitellusti.

Dream Overland ylläpitää erittäin korkeaa standardia lainsäädännön noudattamisen, henkilökohtaisen turvallisuuden ja ympäristötietoisuuden suhteen.

Osa yrityksen periaatteista on; Ajaminen on aina turvallista ja vastuullista - kunnioittaa ihmisiä, omaisuutta ja ympäristöä - oppia paikallisia kulttuureja, tuotteita ja perinteitä

Aja vain olemassa olevilla poluilla ja jätä jälkiä - Noudata sovellettavia sääntöjä ja määräyksiä - Pidä hauskaa ja jaa intohimoa kunnioitettavan maastokäyttöön.

Dream Overland -matkoilla koet useita maaseutumajoitusvaihtoehtoja, joihin kuuluu valinta useista rekisteröidyistä leirintäalueista ja bed & breakfasteista, joissa voit helposti kokea paikallisen kulttuurin, ja juuri tästä syystä nämä retket ovat erikoisia.

Jose korosti, että he käyttävät viimeisintä reittisuunnittelustekniikkaa ja tarjoavat asiakkaille maastoajoja ja GPS-järjestelmien kiinnostavia kohteita.

Rekisteröityneenä matkanjärjestäjänä Dream Overland kuuluu pakolliseen ammatilliseen vastuuseen ja henkilövahinkojen vakuuttamiseen sekä Portugalin viranomaisten edellyttämiin laillisiin oikeuksiin.

Portugali voi vain olla Euroopan parhaiten varjeltu salaisuus - varsinkin jos päätät tutkia sen syrjäisimpiä alueita 4 × 4: llä. Vuosisatojen ajan Portugali on ollut tutkimusmatkailijoiden maa, joka on matkustanut ympäri maailmaa ja löytänyt monia osia maailmaa, mutta nyt monet peukalot ja etämatkustajat löytävät tämän piilotetun helmen etelään nauttimaan monista pölyisistä kappaleista tässä ainutlaatuisessa upeassa osassa Euroopassa. Portugal Off Road - Ajo lika radat.

Abenteuer & Allrad - Maailman suurin off-road-näyttely