Rakastamme Land Rover Defendersiä ja tulemme aina rakastamaan. The TURAS Puolustajat ovat palvelleet meitä hyvin pitkän ajan. Toivomme, että pidit viimeaikaisesta materiaalistamme TURAS Land Rover Build, jossa teimme erilaisia ​​päivityksiä ja parannuksia Defender 90:een. Toivomme, että saatat myös olla samaa mieltä siitä, että tulokset olivat upeita. No nyt käännämme huomiomme hieman sen sisareen 110 Defenderiin. Yksi helpoimmista, nopeimmista ja kustannustehokkaimmista tavoista tuoda uutta kiiltoa ikääntyvään Defenderiin on Bearmach Facelift -sarja.

Tämä sarja, joka on saatavana Defender-malleille vuodesta 1995 eteenpäin, sisältää 4 baarin säleikön tyyliset kiiltävän mustat mustat verkkoelementit. Sarja sisältää etusäleikön vasemman ja oikean lampun kehykset ja kehykset, sivutuulettimen ja kaksi ylätuuletinta. Tämä sarja tarjoaa virkistävän päivitetyn visuaalisen päivityksen ajoneuvollesi. Sarja on erittäin helppo asentaa, ja kaikkien osien vaihtamiseen meni vain pari tuntia ilman, että tarvitsimme mitään muuta kuin ruuvimeisseliä. Tuuletusaukon takana oleva verkko on päivitys sekä komponenttien lujuuteen että verkon tarjoamaan suojaukseen.

Mielestämme tämä sarja näyttää upealta Defenderissä, ja olemme jo saaneet kehuja ja kysymyksiä uudesta ulkoasusta. Tämä on yksinkertainen ja ihanteellinen lisälaite, ja se sopii myös täydellisesti päivitykseksi, kun olet päivittämässä LED-valoihin.

Löydät sarjan sekä kaiken, mitä saatat tarvita Defenderiisi Bearmachin verkkosivustolta.

 

Bearmach on maailmanlaajuinen Land Rover -ajoneuvoihin soveltuvien osien ja tarvikkeiden jakelija. perustettiin vuonna 1958 ja sillä oli vain kolme työntekijää. Nykyään Bearmachilla on yli 100 hengen tiimi, joka toimittaa aitoja, OEM- ja jälkimarkkinaosia asiakkaille ympäri maailmaa.

Yrityksen tavoitteena on löytää uusia tapoja tuoda Land Rover -yhteisön osia ja teknistä ohjausta, johon voit luottaa, palvelua, johon voit luottaa, ja klubin/tapahtumatuen, jonka kanssa voit pitää hauskaa, jotta voit nauttia Land Roverin elämästä!

Jos et ole jo tietoinen, Bearmach isännöi myös verkkoyhteisötilaa. Paikka, jossa kaikki asiakkaat voivat nauttia Land Roverin elämästä. Katso Get Inspired -sivulta kuvia joistakin asiakkaiden Land Rovereihin asennetuista suosikkiosista ja lisävarusteista. Katso uusin Podcast – Bearmach Chit Chat ja paljon muuta.