Hidas, tasainen edistyminen on parempi kuin päivittäiset tekosyyt. " Robin Sharma

Aloitettu siltä, ​​mikä näytti… No, olkaamme rehellisiä, lentokenttäkuljetuksesta tai putkimiehen pakettiautosta, olemme nyt saavuttaneet virstanpylvään, jossa Ford Transitimme voidaan todellakin merkitä 'Adventure Van'iksi! Edistyminen on ollut hidasta, hieman epävakaa ja toisinaan sitä kutsutaan paremmin regressiksi. Silti meillä on nyt 'Soft Overland' -laiva, joka pystyy viemään seikkailijat hieman syrjään.

Viimeisessä artikkelissamme rakenteesta suurin kysymyksemme oli polkupyörien sijoittaminen sängyn alle, mutta ilman sängyn pysyvää asennusta liian lähelle kattoa. Matkailuautoihin on saatavana säädettävän korkeuden sänkyjä, mutta kustannukset ovat kalliita. Koska meillä ei ole paljon jäljellä budjetistamme ja pidämme myös hieman haasteesta - oli aika olla luova!Nykyisessä vuoteessa oli jo kiinnitetty kanavat sisäseiniin. Kun sitä ei ole kiinnitetty, sänky voi liukua ylös ja alas näiden kanavien sisällä, mutta se on raskas ja erittäin hankala. Amazon-haku tuotti 12v lineaariset toimilaitteet, joita käytetään tyypillisesti sairaalasänkyissä, pöydissä tai muissa suurissa teollisuuskalusteissa. Kukin toimilaite voi nostaa 225 kg. Laittamalla yksi sängyn jokaiseen kulmaan, oli riittävästi nostovoimaa jääkarhun tai ehkä täysikokoisen aikuisen lehmän nostamiseen ja laskemiseen - se riippuu todella siitä, mitä haluat halata yöllä.

Pienellä tietämättömyydellä ja raakalla voimalla sänky asennettiin onnistuneesti 4 toimilaitteeseen, jotka oli kytketty keinukytkimen kautta Nature's Generator -akkuun. Noin 18 cm: n matkalla, kun meidän on ladattava polkupyöriä liukastelineeseen, meillä on nyt runsaasti tilaa. Jos aluksella ei ole polkupyöriä, sänky voidaan pudottaa alas ulos vedettävän keittiön päälle, jolloin jääkarhulle (tai lehmälle) jää riittävästi tilaa istua mukavasti sängyssä.Keittiön aiheena olimme kokeillut Pull-keittiötä, kaunista ammattitaitoa ... mutta sillä oli yksi suuri puute: se oli kiinnitetty pysyvästi pakettiautoon. Palautimme sen vastahakoisesti valmistajalle ja ryhdyimme rakentamaan oman, teollisemman (lue: halvemman) yksikön, joka vastasi paremmin tarpeitamme, eli kykyä kokata tarvittaessa pakettiautosta. Pyörätelineen rakentamisesta saatujen kokemusten perusteella toinen 400 kg: n vetolaatikkolevy asennettiin rinnakkain olemassa olevan telineen kanssa. Koska olemme kärsimättömiä ja ilman esteettisyyden arvostusta, kiinnitimme siihen suuren työkalulaatikon ... Ja se on loistava! Liukuvat laatikot, runsaasti tilaa ja se on valmistettu teräksestä. Liukuvan alustan päähän lisäsimme jopa Camp Chef Uunin, jossa oli kaksinkertaiset uunipolttimet. Tämä voidaan nostaa pakettiautosta, tai jos tuntuu laiskalta, se voidaan jättää paikalleen ja ruoanlaitto voidaan tehdä suoraan takaovien ulkopuolella.


Viimeinen tehtävä: Tee Transitista vähemmän kuin jäätelöauton ja pikemminkin kuin polulle valmis. Värimuutos oli väistämätöntä, joten noin 600 dollarin arvoisen plastidipin verkkohankinta yhdistettynä 800 dollarin maksuun miehelle, jolla oli ruiskupistooli ja koppi, ja vauvamme siirtyi yhtäkkiä Amazon Deliverysta Army Dedicated -yhdistykseen. Pienet Ford-pyörät ja renkaat näyttivät nyt säälittäviltä. Sarja suurempia maastorenkaita ja tölkki mustaa plastidippiä seoksissa - voila ... ulkoasu oli tulossa yhteen.

Seikkailut ovat parhaita ystävien ja perheen kanssa. Yhden queen-size-vuoteen sisällä realistinen nukkumiskapasiteetti oli 2 aikuista ja yksi lapsi. Tämä ei riittänyt. Kaavimme säästöpossun pohjan ja keksimme tarpeeksi ostaa kattotelineen, jonka päälle asennettiin kattoteltta. Saimme oppia siitä, mistä maksat - kattoteline ostettiin paikalliselta (Etelä-Kalifornian) yritykseltä nimeltä Baja Voodoo. Se oli hyvin hinnoiteltu, mutta 3 viikon kuluessa asennuksesta ruoste alkoi tulla läpi. Baja Voodoo ei ole palannut puheluihimme tai sähköposteihimme ... opittu. Suuren, Transitiin asennetun telineen hionta ja maalaus ei ole hauskaa - mutta se oli tehtävä.

Kattoteltassa mahtuu 2 aikuista ja yksi lapsi, mikä antaa pakettiautolle mahdollisuuden nukkua 6 mukavasti ja 2 erillisellä makuutilalla. Pieni 'piece de resistance' on patio teltan takaosan ulkopuolella - hieno pieni paikka, jossa voit istua, olla kohonnut minkä tahansaarbajoneuvoista tai ihmisistä ja nauti valitsemastasi näkymästä.

Kuten talossa, tällä pakettiautolla tehdään edelleen työtä, sitä kehitetään ja parannetaan. Pienelle ystäväryhmälle, jolla on vain vähän tai ei lainkaan valmistustaitoja tai osaamista, olemme kuitenkin melko ylpeitä tuloksesta. Tämän rakenteen (ilman pakettiauton hintaa) arvioidaan maksaneen 15,000 12,300 dollaria (30,000 XNUMX euroa) kattoteltta mukaan lukien. Se on huomattavasti halvempaa kuin XNUMX XNUMX dollaria +, jonka joudut maksamaan ammattimaisesti rakennetusta vastaavasta (ilman pakettiautoa). Kun pandemia työntää ennätysmäärän ihmisiä kokeilemaan maanteitä, tämä pakettiauto on erittäin tervetullut lisä Funki Adventures -laivastoon.