Tämä numero tuo viimeisen jaksomme TURAS Landrover Defender -rakennus, jossa meillä on vihdoin nuorentunut, retkikuntavalmis Defender, joka on valmis seuraaviin 20 vuoden seikkailuihinsa. Jaamme kokemuksemme uusien osien lisäämisestä, mukaan lukien uusi poikkipalkki, snorkkeli, laatikkojärjestelmä, kaksoisakkujärjestelmä ja pyöränkaaret. Yritimme myös ottaa talteen ja kierrättää niin monta vanhaa osaa kuin pystyimme. Tämä kolmas osa sisältää myös Defenderin purkamisen uusiin retkeilyseikkailuihin lisäämällä upean uuden K9-kattotelineen ja tarvikkeet Eezi-Awnilta. Tomek ja Land4Travelin miehistö vievät meidät kiehtovalle kiertueelle Kirgisiassa, sisämaassa sijaitsevassa Itä-Aasian maassa. Kumppanimme osoitteessa DARCHE vietä yrityksen 30-vuotisjuhlaa uudella erikoispainikkeella. Artikkelissamme leirinnän iloista pohdimme, miksi lähdemme telttailemaan ja kiertämään ensiksi ja miksi tämä on sinulle niin hyvää. Katsomme monipuolista uutta kaksoisakkujärjestelmää CTEK ja sinulla on myös seurattava kappale uudelle kannettavalle CS FREE -laturille nyt, kun olemme käyttäneet sitä pari kuukautta. Vietettyämme niin kauan matkarajoitusten rajoissa, otimme myös jonkin aikaa rakentaa pizzauunin ja katsomaan nöyrän pizzan historiaa. Meillä oli myös mahdollisuus tarkistaa uusi ARB Zero Electric Coolbox, kaksoisvyöhyke, joka tarjoaa jääkaappi- ja pakastinosat.

Joka tapauksessa, kun asiat alkavat palata jonkinlaiseen normaaliin, odotamme innolla pääsemistä ulos ja kiertelemään uudestaan, luulemme, että tunnette kaikki samalla tavalla. Ehkä näemme sinut Abenteuer & Allrad tänä vuonna, tällä näyttelyllä, ensi-ilta Offroad Expo jatkuu nyt 21.-24. lokakuuta, ensimmäisen kerran se on koskaan tapahtunut syksyllä.
Ole varovainen kaikille ja toivomme, että pidät tästä aiheesta ..

- TURAS joukkue-