Miksi käyttää ajoneuvon snorkkeliä?

Ajoneuvon snorkkelit voivat auttaa suojaamaan moottoriasi pölyltä, pitämään suodattimet puhtaina, säästämään polttoainetta ja pidentämään moottorin käyttöikää. Snorkkelit mahdollistavat ajoneuvosi kulkemisen syvemmässä vedessä, suojaavat moottoriasi ja antavat sinulle myös muita reittivaihtoehtoja. Ja tiellä snorkkelit lisäävät moottorin ilmanottovirtausta parantamalla moottorin suorituskykyä.

OffRoad-harrastajille- Maastoseikkailut ja retket, olipa kyseessä sitten kiireinen viikonloppumatka tai pelottomampi seikkailu, tarkoittavat yleensä maastoajoneuvosi kapasiteetin mukauttamista.

Ensisijaisena tavoitteena on parantaa ajoneuvosi suorituskykyä ja luotettavuutta ja samalla tarjota erinomainen liikenneturvallisuus, mikä on välttämätöntä, kun vastaat mihinkään maastossa olevaan haasteeseen. Snorkkeli lisää myös suorituskykyä jokapäiväisillä matkoillasi.

Ajoneuvokalustoille- Snorkkeli on lisävaruste, joka kannattaa pitää mielessä ajoneuvokalustoa varustettaessa, koska näiden ajoneuvojen intensiivinen käyttö niiden käyttöiän aikana tarkoittaa, että ne tarvitsevat erityistä suojaa.

Yritykset tai viranomaiset eivät voi sallia ajoneuvojensa rikkoutumista vikojen takia, jotka vaikuttavat ajoneuvon luotettavuuteen. Lisäksi snorkkeli tarjoaa merkittäviä ja pysyviä polttoainesäästöjä.

Lue lisää innovatiivisen yrityksen uusimmista snorkkeleista Bravo Snorkkeli.

VOLKSWAGEN CRAFTER, MAN TGE SNORKEL

Uusi snorkkelisarja Volkswagen Crafterille ja Man TGE: lle on nyt myynnissä vastaamaan näiden ajoneuvojen omistajien kysyntään.

Ulkolinjat noudattavat VW T5 / T6 SVW6 -sarjan menestyvää muotoilua ja brändin korkeita laatustandardeja.
Sarja on helppo konfiguroida, ja se on täydellinen ja valmis nopeaa ja helppoa asennusta varten.

Täydellinen istuvuus ajoneuvoon ajoneuvojen linjoja noudattaen, tuo erittäin tyylikkään kosketuksen ja parantaa samalla moottorin suorituskykyä.

Se on yhteensopiva kaikkien VW Crafter- ja Man TGE -mallien kanssa vuodesta 2017 eteenpäin.

MERCEDES SPRINTER W907 / 910 SNORKELI

Mercedes Sprinter 907: n ja 910: n omistajat ostavat jo tätä uutta snorkkeliä maa- tai teollisuusajoneuvoilleen. Se on loistava valinta Sprinter-omistajille.

Tämä sarja on suunniteltu viimeiseen yksityiskohtiin asti sen varmistamiseksi, että se on yhteensopiva näiden ajoneuvojen kaikkien versioiden kanssa, ja toimitetaan myös yksityiskohtaiset asennusohjeet.

 

FORD RANGER PX SNORKEL

Ford Rangerin uusi SFR8-paketti tulee myyntiin pian, ja se on yhteensopiva uusien 2.0-turbo- ja biturbomoottoreiden sekä aiempien 2.2- ja 3.2-moottorien kanssa vuodesta 2011 eteenpäin.

Tässä versiossa ei tarvitse porata ajoneuvon evää, koska snorkkeli voidaan asentaa käyttämällä ajoneuvon alkuperäistä aukkoa. Se on voimassa sekä malleissa, joissa vilkkuvalo on taustapeilissä että sivusäleikössä.

INTEGRA-VERSIO

Tämän snorkkelin avulla on saatavana myös toinen versio - uusi INTEGRA®-sarja on lanseerattu. Kun Bravo Snorkel jatkaa vastaamista asiakkaille, joille estetiikka on erittäin tärkeää, mutta jotka eivät myöskään halua uhrata suorituskykyä.

Bravo Snorkel T & K & I-osasto on tutkinut huolellisesti ajon ilmavirrat varmistaakseen optimaalisen virtauksen tuulilasin sivulta ajoneuvon ja sen lisävarusteiden aerodynaamisten parametrien rajoissa.

Tämä on erittäin tyylikäs ja myös erittäin tehokas snorkkeli. Huomaa: Tällä snorkkelilla ei ole mahdollista asentaa syklonin esisuodatinta.

PÄÄ EVO

Uusi Head Evo on jälleen yksi uusi tuote, joka sisältyy pian kaikkiin INNOVA®-sarjan sarjoihin, ja sen ainutlaatuinen muotoilu antaa erittäin tyylikkään kosketuksen snorkkeliisi.

Suoritettuaan asiaankuuluvat veden evakuointitestit ja iskunkestävyystestit ja noudattaen kaikkia EU: n direktiivejä, tämä uusi pää on varmasti suosittu valinta niille, jotka haluavat lisätä snorkkelin ajoneuvoihinsa.

Lisäksi on kehitetty uusi musta anodisoitu alumiinipuristin, joka on myös sertifioitu ja hyväksytty käytettäväksi EU: ssa.

BRAVO SNORKELIN UUDET SARJAT KEHITTÄMISEN ALALLA

Suzuki Jinny (2018-)

Mitsubishi L200 / Triton (2019-)