Rakastamme swagit, eikä ole mitään mukavampaa kuin herätä aamulla tunne paahtunut viileällä säällä, ja tuntuu viileältä lämpimällä säällä ja valikoima raskaita kangas pyyhkäisee alkaen DARCHE tee tämä aina. DARCHE jatkaa innovaatioita retkeilyn tuotesuunnittelun alalla, yksi sen uusimmista tuotevalikoimista on Swag Hutches. Swag Hutches lisää lisätallennusvaihtoehdon DARCHE (ja useimmat muut) swagit. Mökki pitää varusteesi kuivana ja suojattuna elementeiltä ja antaa sinulle paljon säilytystilaa pääjuoksupaikan ulkopuolella.

Kahdessa vaihtoehdossa Swag Hutch on 420 g: n poly-puuvillaa ripstop-kangas ja myös Swag Hutch Lite, joka on valmistettu 210 Denier Ripstop Polyester Oxford -kangasta. Molemmat kanavat on suunniteltu sopimaan DIRTY DEE 1100 -vaaraan, mutta niiden tulisi sopia mihin tahansa harjaan, jolla on ridgepole. Mökki voidaan myös asettaa vapaasti seisovaksi mukana toimitetulla alumiinitangolla.

Molemmissa malleissa on kätevä, sisään vedettävä ovi, jossa on verkkopaneeli, jonka avulla pääset vaihteeseesi sisäpuolelta, ja siinä on myös 2 vetoketjullista sivuaukkoa. Kiinnitettynä swagiin kätevä myrskylaski kiertyy swag-harjanteen ympärille ja varmistaa, että swagin ja mökin välinen yhteys pysyy lämpimänä ja kuivana. ajattelevat myös, että mökki voisi olla loistava suoja neljälle jalkaiselle ystävällemme.

Ominaisuudet ja tekniset tiedot Swag Hutch / Hutch Lite

Suunniteltu erityisesti sopimaan DIRTY DEE 1100 -vaellukseen. Elastisen hameen ansiosta HUTCH®-tuotetta voidaan käyttää yhdessä kaikkien muiden DARCHE Kun kiinnität swagiin, kätevällä sisäovella pääset käsiksi vaihteeseen swagin sisäpuolelta.
-Voidaan käyttää myös useimpien muiden swag-tuotemerkkien kanssa.
- Voidaan asettaa vapaasti seisovana yksikkönä.
- Ihanteellinen pitämään varusteesi poissa elementeistä ja helposti ulottuvillasi.
- Kätevä ovi verkkopaneelilla.
-2 sivuluukku vetoketjulla.
-420gsm poly-puuvillaa repäisykangas / 210 Denier Ripstop polyester Oxford-kangasta.
-600gsm hitsattu PVC-kauhalattia.
- Anodisoitu 7001 alumiiniseos 9.5 mm: n pystytanko.
-Tapit, kaverit ja polyesterikassit sisältyvät.
-Mitat: Avoin: 900 mm P x 1100 mm L x 800 mm K
Pakattu: 800 mm P x 300 mm DIA Paino: 2.3 KG