Suunniteltu kestämään - Offroad Monkeys - LandRover Hinges Rakennettu äärimmäiseen käyttöön. Valmistettu Saksassa
- Offroad Monkeys on kyse asiasta, niiden tavoite - tehdä LandRoverista entistä joustavampi.

Monet Offroad- ja expedition-kuljettajat kohtaavat toistuvia ongelmia, jotka liittyvät ajoneuvojen ovisaranoihin. Löysät, rikkoutuneet tai ruostuvat saranat voivat olla todellinen kipu tien päällä, ei ole mitään epämukavampaa kuin ovi, joka ei sulkeudu kunnolla kiinni tai pysyy suljettuna tai ei avaudu.

Älä epätoivo, ratkaisu on täällä. Saksassa valmistettu korkealaatuisesta lentokoneesta valmistetusta alumiinista, jonka voitelu on korkealaatuista Offroad Monkeys. Ne on valmistettu ruostumattomasta teräksestä valmistetuista ruuveista, joissa on kierreurat rasvan jakamiseksi optimaalisella tavalla. Näissä saranoissa on myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuja laakereita, jotka voidaan tarvittaessa vaihtaa ilman koko saranan vaihtamista.

Tämä on todellinen tekniikka, jota käytetään ratkaisemaan hyvin yleinen ongelma. Sama taso on sisällytetty kaikkiin Offroad Monkeys tuotteita, riippumatta siitä, ovatko ne ovien, takaluukun, ikkunakehysten tai konepeltien saranat.

Offroad Monkeys on pieni perheyritys, joka on voimakkaasti vahvojen ja laadukkaiden tuotteiden pohjalta. 1985in jälkeen se on valmistanut osia auto- ja moottoripyöräteollisuudelle.

Se, että 4 × 4-ajo vie tietullin jokaiselle ajoneuvolle, tekee kaikista 4wd-ajoneuvon osista kovasti töitä, kaikki on stressaantunut ja voi lopulta alkaa kulua ja epäonnistua. Tämä oli haaste, jonka johtajana toimi Fabian Müller Offroad Monkeys. Sairaiden näkeminen saranoista epäonnistuu, Müller päätti suunnitella oman ratkaisunsa ongelmaan, hänen henkilökohtainen motto on "Rakenna asioita, jotka kestävät ikuisesti".


15-henkilön tiimi Offroad Monkeys suunnitella ja rakentaa saranat niiden tiloissa Saksassa, käyttäen korkealaatuisia materiaaleja. Kaikki osat valmistetaan Saksassa 100%.

Kuten Landroverin ajoneuvoissa, joita ne sopivat, nämä osat kestävät aina. Kuten Müller sanoo, "tyytyväiset asiakkaat ovat uskollisia asiakkaita".

Tietoa meistä Offroad Monkeys Oven saranat
Alkuperäisillä ovisaranoilla on melko vähän ongelmia. Ruoste pyrkii rakentamaan ja vuotamaan ovelle melko rumaalla tavalla. Kosteus voi päästä autoon. Kokeneet Landy-kuljettajat tietävät tämän ongelman hyvin. Apinoilla on pysyvä ratkaisu tähän ongelmaan. Niiden ovisaranat on valmistettu korkean lujuuden omaavasta alumiinista ja ne on rakennettu ikuisiksi.
Uudella muotoilulla on monia etuja ja innovatiivisia ominaisuuksia.
Optimaalinen suoja korroosiota ja ulkoisia vaikutuksia vastaan ​​suojaava anodisointi
Saranat sisältävät helppokäyttöiset voitelupinnat. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruuvit, joissa on paksut kierreurat optimaalisen rasvan levittämiseksi.

Vaihdettavat kitkalaakerit (ruostumaton teräs)
Osat ovat monimutkaisia ​​ja tarkasti jauhettuja, jotta Landy saa uuden optisen kohokohdan
Jos asennat nämä saranat, pääset pysyvästi ruostumaan ja tukkeutumaan ovisaranoihin.
- Offroad Monkeys Saranajoukot sopivat kaikkiin Land Rover Defender 90, 110 ja130,1988 ja ylöspäin. Osia voidaan luoda muihin malleihin pyynnöstä
2-ovisarja sisältää: 4-saranat
4-ovisarja sisältää: 8-saranat
Näihin sarjoihin sisältyvät peilien kiinnikkeet ja asennetut tiivisteet maalien suojaamiseen
Lisävarusteena on saatavana myös ruostumatonta terästä.
Raskaiden varaosien renkaat ja dynaamiset kuormituksen muutokset aiheuttavat raskaan verran alkuperäisille takaluukkuille. Monet Defender-kuljettajat tuntevat ovien saranoiden ja nipistävien ja siristävien äänien voimakkaan kulumisen, jotka voidaan tehdä vanhenevan takaluukun avulla. Tämä oli syy Offroad Monkeys päätti kehittää kestäviä takaoven saranoita korkealuokkaisella alumiinilla.
Niissä on vaihdettavat kitka- laakerit. Ruuveissa on paksu kierteinen ura paremman rasva-dispersion aikaansaamiseksi. Nämä huipputekniset saranat kestävät jopa pysyvän raskaan käytön ilman kulumista. Ulkoisia lisävarusteita, kuten vararenkaita, ei enää tarvita. Ovet eivät pääse tunkeutumaan veteen tai kosteuteen saranoiden tarkan asennuksen vuoksi.

- Offroad Monkeys tee kaikki komponenteista valmiiseen osaan omassa työpajastaan. Valmistetaan osia sekä autoteollisuuden että moottoripyörän teollisuudelle. Tiimi pitää erittäin tärkeänä parhaiden materiaalien käyttämistä, jotta saadaan mahdollisimman tarkka tarkkuus ja pitkäikäisyys. Nämä osat on rakennettu kestämään kaikenlaista karkeaa käsittelyä ja kovaa ympäristöä.

Joukkue klo Offroad Monkeys todella on tuotteidensa laadun takana, ja ovat ylpeitä siitä, että nämä tuotteet on rakennettu 100%: iin Saksassa. Näet heidän intohimonsa loistavan tuotteiden läpi. Joukkue on aina valmis auttamaan sinua asentamaan osat tai tekemään erityisiä tilauksia autollesi.

Liiketoiminta kukoistaa yritykselle, kun yhä useammat ihmiset tietävät tuotteista, ja asiakkaiden myönteinen kokemus johtaa vahvaan kasvuun markkinoilla. Offroad Monkeys osat ja tarvikkeet. Pojat ovat usein kävijöitä messuille kaikkialla Saksassa. Muista pudottaa ja käydä heidän osastollaan seuraavan kerran, kun näet ne.

 


Müller Motorcycle AG: n tuotemerkki
Pöttmeser Str. 166
D - 86669 Königsmoos

puhelin: + 49 (0) 84 33 / 24 90 010
faksi: + 49 (0) 84 33 / 92 99 79

email:[sähköposti suojattu]
www.offroad-monkeys.de