Charcoal BBQ Starter: Charcoal on käytetty aikaisintaan useille eri tarkoituksille, kuten taiteelle ja lääkkeille, mutta sen tärkein käyttö on ylivoimaisesti ollut polttoaineena ruoanlaittoon. On myös mielenkiintoista huomata, että puuhiilen on perinteinen polttoainesuunnittelupalojen voimakas kuumuus, joten se on täydellinen leirintuotantoon.

Puuhiili käytettiin myös historiallisesti mustan pigmentin lähteenä hiomalla sitä. Tässä muodossa hiili oli tärkeä varhaisille kemisteille ja se sisälsi kaavoja seoksille, kuten mustajauheelle.

Suuren pinta-alan ansiosta hiiltä voidaan käyttää suodattimena ja katalysaattorina tai adsorbenttina. Puuhiili on kevyt musta carbja tuhka-ainejäämien hydrok- sissaarbjoka on tuotettu poistamalla vesi ja muut haihtuvat ainesosat eläimistä ja kasvillisuudesta.

Uskotaan, että hiilibriketti ensin keksittiin ja patentoitiin USA: ssa 1897: ssä ja sen tuotti Zwoyer Fuel Company.

- Drifta / Uniflame-puuhunpalokäynnistin on yksi nopeimmista ja tehokkaimmista tavoista saada hiilet nopeasti kuumaksi ja ilman kevyempää nestettä.

Uniflame on japanilainen yritys, jonka tuotteita edistetään ja myydään Australiassa Drifta jotka ovat nyt perustaneet jakeluverkoston Eurooppaan, jossa voit ostaa koko valikoiman korkealaatuisia retkeily- ja 4WD-lisävarusteita.

Palokäynnistin on valmistettu korkealaatuisesta japanilaisesta teräksestä. Tulipalo tulee tasapakattuina ja helposti varastoituna. Nerokas muotoilu on hyvin yksinkertainen, jossa on taitettava arina, joka lukittuu paikalleen.

Sinun tarvitsee vain kaataa tarvittava määrä puuhiiltä palokäynnistimeen ja aseta 2-3 pienet palosytyttimet puuhiilen käynnistimen alle ja kiristä ne. Kestää noin viisitoista tai kaksikymmentä minuuttia aikaa lämmittää puuhiilet.

Etkö ole varma, miten onnistumme ennen ilman puuhunpalokäynnistintä, ne todella nopeuttavat hiilikuitujen lämmitystä ja koska ei tarvitse käyttää kevyempää nestettä, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että saat nestettä pihistasi. Olet yllättynyt, kuinka paljon hiiltä ne pitävät ja lämpöä.

Ilmanvaihtoaukot tekevät näistä tuotteista niin tehokkaita. Tämä on erittäin korkealaatuinen Charcoal BBQ -tähti, joka voidaan säilyttää siististi 4WD: n takaosassa ja kuten kaikki Snowpeak ja Uniflame-keittotuotteet kestävät koko eliniän, jos huolehdit niistä.

Lisätietoja Uniflame Charcoal BBQ -käynnistyskonttorista DRIFTA eurooppalaiset toimittajat www.drifta. Eu

Aiheeseen liittyvää aineistoa

Snow Peak palo kaivoksia

Leiriytyvät apuvälineet

- SnowPeak Jikaro Camping Taulukko

Makrillin kalastus