Alu-Box on perheyritys

Ei ole epäilystäkään siitä, että se on keskeinen osa matkaa, olipa kyseessä sitten lyhyt leirintä- tai kalastusviikonloppu tai pidempi matka perheen tai ystävien kanssa pari viikkoa, miten varastoit ja käytät vaihteistasi. harkittu. Se voi olla hyvin turhauttavaa vetää leiriin pitkän päivän ajon jälkeen, tuntuu väsyneeltä ja löytää itsesi joutuvan viettämään hukkaa aikaa etsimällä leirintävälineitäsi perävaunun tai 4WD: n takana.

Aika, joka kuluu järjestelmään, joka sopii tarpeisiisi ja säästää aikaa leirin perustamisessa, on aika hyvin käytetty. Viime vuosina näemme lisää yrityksiä ottamaan käyttöön kannettavia tallennusratkaisuja, joiden avulla voimme järjestää vaihteistomme tehokkaammin ja yksi näistä yrityksistä, Alubox on varmasti alkanut tarttua leiriläisten ja matkailijoiden huomion ympäri maailmaa viime vuosina.

Viime aikoina saimme kiinni Soren Wibergistä, jotta saisimme käsityksen siitä, miten Alu-Boxin säilytyslaatikot ovat viettäneet maailmaa myrskyllä, mutta myös tuomaan joitakin kasvoja tämän tunnetun tanskalaisen tuotemerkin taakse. Tanskassa perustettu perheyritys Alu-Boxin johtajana toimii Ole Wiberg, joka perusti sen takaisin 1999iin. Yhtiötä johtaa nyt hänen poikansa Soren, jota omaa poikaansa Peter auttaa. Kolme sukupolvea - tämä on todellinen perhe.

Soren, innokas ulkona seikkailija ja Land Roverin harrastaja, jonka ensimmäinen ajoneuvo oli Blue Series IIA 109, koulutettiin aluksi maisema- ja metsäinsinööriksi ennen kuin hän keskittyi uransa kehittämiseen edelleen perheyrityksen kanssa isänsä kanssa. Soren kertoo minulle, että alkuaikoina ne alkoivat erikoistua korkealaatuisiin alumiinilaatikoihin, koteloihin ja kontteihin ja heille tehtiin sopimus Tanskan armeijan toimittamisesta.

Alu-Boxit ovat valintakotelo äärimmäisille retkille ja kilpailuille

Nyt tiedät, että tuote on erittäin laadukasta, kun puolustusministeriö aloitti tilausten tekemisen. Alu-boxilla on aina ollut läheinen yhteys seikkailu- ja etsintäyhteisöön, sillä innokkaat seikkailijat itseään ovat aina olleet kysynnässä maailmanlaajuisesta etsintäyhteisöstä, olipa ekspedit puolalaisiin tai Saharan aavikon yli, Alu-Boxilla on ollut monien eeppisten retkikuntien valinnainen säilytysastia.

Alu-Box Pop-Top -perävaunu

Kaikki eivät ehkä tienneet tätä, mutta Alu-Box oli pari vuotta mukana myös retkikenttäteollisuudessa, jossa he myivät retkikuntaan liittyviä laitteita, kuten katto-telttoja ja kehittivät omia innovaatioitaan, kuten vaikuttava Land Rover -kattojen muuntaminen yksinkertaisesti nimeltään '' Pop Top Camper ''.

Alu-Box rakensi neljäkymmentäkymmentä viisikymmentä “Pop Topia”, ennen kuin verosäännökset muuttuvat Tanskassa vaikuttamalla näihin tuloksiin, mikä teki niistä kallista rakentaa, joten he päättivät lopettaa tuotannon takaisin 2010iin. Alu-Box alkoi keskittyä tällä hetkellä vain jatkuvasti laajeneviin Alu-box-säilytysratkaisuihin.

Alu-Boxissa on valtava valikoima laatikoita

Wibergit rakastavat suurta ulkona ja Soren korosti, että sekä itse että hänen perheensä rakastavat vain Sorenin rakkaan Land Roverin ja leirintäalueen. Tästä intohimosta he jatkavat pyrkimyksiään ja keksivät lopullisen säilytyslaatikon, joka sopii tähän ja muihin elämäntapoihin. Alu-box tarjoaa nyt runsaasti erilaisia ​​säilytyslaatikoita, jotka vastaavat retkikunta-, sotilas-, teollisuus-, hätä-, kuljetus- ja nyt myös laajalti Camping- ja 4WD-kiertueyhteisöissä ympäri maailmaa.

Tarkemmin Alu-Box-
Nämä silmiinpistävät ja laadukkaat säilytysastiat ovat kevyitä, pölyisiä ja vedenpitäviä, ja ne voidaan helposti kiinnittää kattotelineeseen ja ne voidaan lukita riippulukolla, joka takaa arvokkaiden tavaroiden, herkkien esineiden ja herkkien laitteiden turvallisen kuljetuksen ja varastoinnin.


Soren kertoi meille, että huolimatta siitä, että tarjolla on valtava valikoima laatikkokokoja, ne rakentavat myös räätälöityjä laatikoita, jotka sopivat asiakkaan tarpeisiin. Kaikki alumiinilaatikot voidaan valmistaa sisäosilla ja lisättävillä vaahtoilla, ja ne voivat myös sovittaa laadukkaaseen sisäeristettyyn vuoraukseen, joka sopii erinomaisesti veren, rokotteiden, lääkkeiden, elintarvikkeiden ja juomien, kameralaitteiden ja retkeilyvälineiden kuljetukseen. luettelo on loputon.

Soren vieraili äskettäin DRIFTA Australian päämaja pääsee Luke Suttoniin DRIFTApääjohtaja. DRIFTA jaa nyt Alu-laatikot kaikkialla Australiassa.

Yhtiö toimittaa myös valikoiman ruudullisia päällystettyjä kuormalaatikoita, jotka on tarkoitettu asennettaviksi kuorma-autoihin, mutta joita voidaan käyttää myös muilla alueilla. Yhtiön uusin tuote sisältää arkku kuolleille henkilöille, nämä arkut ovat tällä hetkellä puolustuksen, poliisin ja muiden ulkomaisten yksiköiden käytössä.


Soren korosti meille, että kyseessä on laadukkaiden tuotteiden valmistus, ja siksi keskitymme paljon aikaa työskentelemään ja parantamaan nykyisiä Alu-laatikoita ”. '' Yksi viimeaikaisista parannuksista oli noin kaksi vuotta sitten, kun vaihdoimme pop-niiteistä kiinteisiin niiteihin, jolloin voimakas säilytyslaatikko on entistäkin vahvempi ”

Laadukkaat kiinnikkeet

Retkeilijöille ja matkailijoille nämä laatikot saavat yhä enemmän suosiota maailmanlaajuisesti useista syistä. Ensinnäkin ne ovat kevyitä, kestäviä ja kannettavia, mutta myös ne on jousitettu ja ne voidaan pinota toistensa päälle, jolloin ne ovat turvallisempia 4WD: n takana tai asuntoauton perävaunussa.

Hoikka Alu-Box istuu ulkona kattopalliin

Ne voidaan helposti kiinnittää kattotelineeseen räikkäpuristimella, ne voidaan lukita ja uudet kiinteät niitit ovat nyt vielä vahvempia ja kestävät eliniän, jos niitä pidetään huolta. Kaiken tämän lisäksi heillä on vain todellinen ekspedition ulkoasu ja näköinen liike, he voivat hiipua hieman, mutta mielestämme vain lisää näiden ainutlaatuisten laatikoiden aitoutta.

Alu-laatikoissa on helppo tarttua kahvoihin

Kestää merivesiä

Täydellinen käytettäväksi tucker-laatikossa.