Kuivat pussit ovat loistava ratkaisu suojaamaan pyydyksiäsi märkältä ja likaantumiselta retkeilymatkoilla. Perinteisesti useimmat valmistetut kuivalaukut olivat kooltaan pieniä, eivätkä todellakaan sovellu heittämiseen kattohyllyllesi tai riittävän suuria kuljettamaan suurempia retkeilyyn liittyviä esineitä.

Useimmat markkinoilla olevat kuivalaukut palvelevat melontareittejä, koskenlaskua ja muuta vettä koskevaa toimintaa, jossa he käyttävät pienempiä kuivasäkkejä vaatteiden, ruoan, tarvikkeiden jne. Varastointiin ja suljetuilla malleilla ja käytetyillä materiaaleilla ne estävät pyydyksesi kastumasta, kun ne vedessä.

Pidä kaikki vaihdesi kuivana DARCHE kuivat pussit

Kuivat pussit ovat myös hyviä kosteuden ja pölyn poistamiseksi, ja leiriläiset ja matkailuyritykset tarkastelevat niitä nyt tarkemmin vaihtoehtona kuljettaa pyydyksiä kattohyllylläsi. Älä ole huolissaan siitä, että se kastuu.

DARCHE on selvästi nähnyt markkinoilla olevan tarpeen huolehtia retkeilijöistä ja matkailuyrityksistä, ja on jälleen kerran keksinyt joitain korkealaatuisia ja erittäin käytännöllisiä ratkaisuja Nero-kuivalaukkuvalikoiman kanssa.

Nämä silmiinpistävät kuivalaukut ovat tarpeeksi suuria, jotta ne jopa laittaisivat vannan, retkeilytuoleja ja suurempia retkeilyesineitä.

Paljon tilaa swagillesi sopivaksi

Vesitiiviit tarranauhat

Korkealaatuiset puristushihnat D-renkaissa