Etuja kattotuulettimien käyttämisessä - Tembo 4 × 4 Katon yläpohja

Viimeisimmässä numeromme tutkimme telttojen historiaa. Teltat ovat olleet kaukana viimeisestä 40,000: stä, ja nykyään teltoissa käytetään monenlaisia ​​vapaa-ajan, sotilaallisia, humanitaarisia ja muita käyttötarkoituksia. Yksi asia, joka on varmasti totta, on se, että teltat ovat kehittyneet paljon vuosituhannen vaihteessa.

Yksi telttatyyppi, jota ulkomaalaiset ja nelivetoiset matkailijat suosivat, on kattoteltta (RTT). Tässä artikkelissa tarkastellaan TEMBO 4 × 4 kattoteltta, teltta, joka on suunniteltu käsittelemään sekä lämpimiä että kylmiä sääolosuhteita.
Overlanders on käyttänyt kattotuoleja jo vuosikymmeninä mukavana ja suhteellisen turvallisena lepoasennuksena ja nukkumiseen pitkän matkan aikana.

Sen on helppo nähdä, miksi RTT: t ovat niin suosittuja Overlandersin ja 4WD-leiriläisten kanssa. Nämä teltat ovat helppoa ja nopeaa asentaa ja ottaa alas, yleensä kaikki mitä tarvitset on poistamalla kansi, vetämällä ulos teltta ja lisäämällä muutaman ikkunan navat. RTT: itä tuetaan paljon vahvemmilla ja tukevimmilla napoilla kuin tavalliset maateltat, joten ne toimivat paremmin ja ovat yleensä enemmän tuulen ja myrskynkestäviä kuin maaperäiset teltat.

Useimmat RTT-käyttäjät myöntävät yleisesti tunne turvallisemmiksi, kun heidät lyödään maasta heidän viihtyisässä kohotetussa huoneessa. Toinen etu on pitää teltta turvallisina hyönteisiltä, ​​käärmeiltä ja muilta suuremmilta olilta, olivatpa ne villit kissat tai koirat tai vain uteliaita kettuja.

Useimmat RTT: t, kuten karu Tembo RTT voi antaa matkustajille mukavan ja turvallisen yöunen aina, kun ajoneuvo vetää yöllä.

Lisäyksen liittäminen RTT: ään lisää toisen suljetun mukavuuden tason, tässä Tembo 4 × 4 Kattotelton lisäosassa on suljettu alue teltan alla, joka myös sulkee tikkaat. Lisäosassa on kestävä vetoketju, PVC-lattia, liite voidaan sulkea kokonaan tai ovet voidaan kääriä ylöspäin, jotta tuulen puhaltaminen tapahtuu silmäluukkujen läpi. Sisempi takaseinä voidaan myös vetoketjullisesti sulkea tai avata ja kääriä ylöspäin, jotta ajoneuvon sivuovet pääsevät lisälaitteen takaseinän läpi.


Tällainen liite on täydellinen paikka kokata, työskennellä ja suunnitella reittisi, kun taas ulkotila on hieman liian kova istua ulkona. Se mahdollistaa myös sen, että teltat jätetään avoimiksi, mikä mahdollistaa ilmankierron telan ja liitteen välillä.

Tembo Tuottaa erilaisia ​​telttoja, jotka on valmistettu raskaasta kangasta, joka soveltuu käytettäväksi kylmissä ja märissä ympäristöissä. Lisätietoja:

- Tembo 4 × 4 kattoteltta - kattotelttojen käytön edut

Tembo 4 × 4 Rooftop Tent from FD 4 × 4 Center

TEMBO FD 4 × 4 -keskuksen off-road-tarvikkeet

Telttojen lyhyt historia - missä teltat ovat peräisin? Telttojen historia.