Bearmachilla on pitkä historia Land Rover -ajoneuvoihin soveltuvien osien markkinajohtajana. Ja Bearmach-nimi ja -merkki ovat epäilemättä tuttuja useimmille Land Rover -omistajille, koska se tarjoaa laajan valikoiman Land Rover -autoihin sopivia korkealaatuisia osia ja lisävarusteita. Mutta niin monet ihmiset eivät ehkä ole niin perehtyneitä yrityksen historiaan ja kehitykseen.

Vuonna 1958 perheyrityksenä perustettu Bearmach perusti alun perin kolme työntekijää ja perusti nopeasti laakereiden ja koneiden varaosien vientimarkkinat (aluksi Turkkiin). Vuonna 1966 kasvava yritys muutti suurempiin tiloihin ja laajensi markkinoitaan palveluasiakkaille kaikkialla Euroopassa, Lähi-idässä, Latinalaisessa Amerikassa ja Turkissa. Vuonna 1981 se lisäsi Afrikan merkittäväksi asiakaskunnaksi ja muutti jälleen suurempiin tiloihin Cardiffiin.

Ensimmäisen Bearmach-modifioidun 88 Land Rover -ajoneuvon, joka oli varustettu täydellä kaatumistangolla, 2.25-bensiinimoottorimoottorilla, tyhjiökäytöllä, takarenkaalla, integroidulla vinssillä ja integroidulla kohdevalolla varustetulla puskurilla, esiteltiin Automechanikalla vuonna 2002. Yhtiö jatkoi tahdissaan, ja uusi siirtyminen 80,000 2003 neliömetrin tuotantolaitokseen Bedwassessa, Caerphillyssä Isossa-Britanniassa tehtiin vuonna 2005. Vuonna 2016 Bearmach voitti ensimmäisen sopimuksensa Ison-Britannian puolustusministeriön kanssa. Toinen laajennus tapahtui vuonna 45,000, kun ostettiin lisää toimitiloja, joihin lisättiin 2016 XNUMX neliömetriä, lähellä nykyisiä tiloja Bedwassessa, Caerphillyssä. Osana yritysten maailmanlaajuista laajentumista Bearmach avasi vuonna XNUMX toimiston Kiinaan.

Bearmach.com avattiin vuonna 2017 upouusi huipputeknologian verkkosivusto, joka tarjoaa aivan uudenlaisen huipputeknologiakokemuksen, kun selaat haluamiasi osia ja lisävarusteita. Globaalilla maineella Bearmach toimittaa nyt huikeat 330,000 140 kappaletta yli XNUMX maahan leveä. Ja tällä laajalla ulottuvuudella he ovat myös rakentaneet vahvan Land Rover -omistajien ja harrastajien yhteisön, joka jakaa siellä rakennus- ja matkatarinoita joka puolelta maailmaa.

Hienoja Bearmach -tuotteita on erityisessä Land Rover Defender Build -sarjassa, ja voit oppia lisää ja selata online-tuoteluetteloa osoitteessa www.bearmach.com 

palvelu

Bearmachilla on 60 vuoden kokemus osien viemisestä yli 120 maahan vuodessa. Voit luottaa siihen, että Bearmach toimittaa tilauksesi. Bearmach on tehnyt yhteistyötä DHL: n kanssa nopean ja tehokkaan tilausten toimittamisen tavallisella 3 päivän toimitusajalla sekä Yhdysvaltoihin että Australiaan. (Tämä voi vaihdella tällä hetkellä COVID-19: n vaikutusten vuoksi.) Kaikki toimituskulut (mukaan lukien verot ja tullit) lasketaan suorana kassalla ennen tilauksen vahvistamista. Tämä varmistaa, että tilaus toimitetaan kotiovellesi ilman piilotettuja lisämaksuja.

Land Rover -rakenne

Olemme iloisia saadessamme yhdessä
Bearmach, joka tulee olemaan avainasemassa antamaan TURAS Land Roverille uusi henkivakuus tulevina kuukausina. Esittelemme Landyyn lisättyjä tuotteita interaktiivisissa artikkeleissa ja rakenteissa, joten pysy kuulolla.