Mr. Heater Portable Buddy ja Little Buddy ovat kaksi suurta vaihtoehtoa ihmisille, jotka nauttivat suuresta ulkona, ja ovat hyvin suosittuja Yhdysvalloissa metsästäjien, kalastajien ja leiriläisten kanssa. Niitä voidaan käyttää myös autotallien ja kattojen tai muiden paikkojen lämmittämiseen. Kannettava lämmitysratkaisu olisi hyödyllinen.

Monet ihmiset pelkäävät, että kaasulämmittimet, lämmittimet, joissa käytetään butaania, propaania tai näiden kaasujen seoksia, voivat olla vaarallisia käyttää. Ja on totta, että kaasulämmittimet voivat aiheuttaa riskejä, jos niitä ei käytetä oikein. On erittäin tärkeää lukea ja noudattaa lämmittimien mukana toimitettuja turvallisuusohjeita ja varmistaa aina, että lämmittimien käytössä on riittävä ilmanvaihto. Turvallisuuden kannalta Mr.Heater tuotteet ovat turvallisimpia kannettavia kaasulämmittimiä, jotka ovat saatavilla ja joissa on useita kehittyneitä turvallisuusominaisuuksia.

Molempien lämmittimien avulla voit ruuvata propaani- tai propaani- / butaanisekoitussäiliön ja saada lämpöä muutamassa sekunnissa. Kannettava kaveri on lämmittimien suurempi ja tehokkaampi ja voi lämmittää suljetun alueen niin suureksi kuin 20-metriä.

Euroopassa lämmittimet toimitetaan GBP: n kautta, ja niissä on erilaisia ​​sovittimia, joiden avulla lämmittimet voidaan kiinnittää mihin tahansa säiliö- / patruunatyyppiin useimmissa Euroopan maissa.

"Pikku Buddy" on täydellinen teltoille ja valolle

Kaksi yleisimpiä pelkoja kaasulämmittimistä ovat hapen tasot huoneessa, jossa lämmitintä käytetään, ja myös pelko lämmittimen kaatumisesta ja mahdollisesti tulipalosta.

Sekä kannettava kaveri että pikkutoveri tulevat alhaisilla hapenpoistojärjestelmillä, joissa anturit mittaavat tilan happipitoisuutta ja sammuttavat automaattisesti lämmittimen, jos nämä mittaukset laskevat tietyn tason alapuolelle. Lisäksi molemmilla lämmittimillä on kärkiosaanturi, joka myös sammuttaa lämmittimen, jos ne putoavat tai kallistuvat tietyn kulman yli (noin 45 astetta). Löysimme molemmat lämmittimet helposti valaiseviksi käyttämällä sisäänrakennettuja sytytysjärjestelmiä. Pienelle kaverille sinun on pidettävä painiketta painettuna noin 60-90 sekuntia ennen sytyttämistä, mutta tämä toimii luotettavasti joka kerta. Lämmittimet ovat hiljaisia ​​eivätkä haju ollenkaan. Käytimme niitä äskettäin hyvin kylmällä säällä, ja molemmat lämmittimet täyttivät Tepee-lämpömme (testattiin tietenkin yksi kerrallaan), siihen pisteeseen asti, että jouduimme sammuttamaan ne jokaisesta säännöllisesti, koska se oli tulossa melkein liian lämmin.

Koska Mr. Heater -tuoteperhe on nyt eurooppalaisten standardien mukainen, "LITLLE BUDDY" ja "PORTABLE BUDDY" ovat lopulta saatavilla Euroopassa ja alkavat siten uuden vaiheen kansainvälisen tuotemerkin kehittämisessä. Näillä lämmöntuotteilla, jotka tunnetaan ja tunnetaan kaikkialla maailmassa, on kaikki tarvittavat turvaominaisuudet, ja ne toimivat nyt bi-c: ssäarburetion, kertakäyttöisissä butaani- / isobutaanipatruunoissa, pienissä propaanipulloissa ja ”PORTABLE BUDDY” -laitteissa kaikissa nestekaasupulloissa. Nämä polttoaineet ovat kaupallisesti saatavilla kaikkialla Euroopassa.
GBP -Gas Business Partners -yritykset etsivät parhaillaan näiden tuotteiden jakelijoita Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja kaikkialla Euroopassa.

Lisätietoja hankinnasta a Mr.Heater Kannettava lämmitin, voit ottaa yhteyttä:

Yritys GBP -Gas Business Partners- Ranska Sas

19, rue du General GOURAUD
57950 MONTIGNY-LES-METZ
RANSKA
WWW.GBP-FR.COM

Kiinnostunut jakelijaksi Mr.Heater Tuotteet? GBP-FR on etsimässä JAKELUAJAT MR.HEATER TUOTTEET UKSA JA EUROOPASSA PLEASE CONTACT: [sähköposti suojattu]