Tulossa pian Falcon Awning-James Baroudilla on uusi markiisi, jota kutsutaan yksinkertaisesti Falcon 250iksi. Tämä on vaikuttava näköinen itsekantava markiisi, jossa on integroitu tunneli, joka kulkee James Baroudin telttaasi. Markiisi on valmistettu vahvistetusta alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä, ja se on saatavana myös täysin suojatulla sivuseinällä ja pystysuorilla tukipylväillä / kaverilinjoilla tuulisille olosuhteille.

Korkealaatuinen saranajärjestelmä Falconissa

Älykkäästi suunniteltu tunneliliitäntä sallii James Baroudin teltan sisäänkäynnin, joten sinun ei tarvitse huolehtia kastumisesta, kun tulet ulos telttaasi märällä tai sumuisella yöllä. Falcon Awningille on olemassa muutamia kotelointivaihtoehtoja, joihin kuuluu verkkohuone, joka tarjoaa suljetun hyönteisten kestävän alueen tikkaiden syöttöosan ympärille, myös käärittävät sivuseinät muodostavat suuren suojaisan tilan, molempia kotelointivaihtoehtoja voidaan käyttää yhdessä tai erikseen, riippuen tarpeistasi.

 

Markiisissa käytettävä kangas on samanlainen kuin James Baroudin teltta
joka sisältää alumiinikerroksia, jotka heijastavat auringon sädettä. Tämä on tärkeää, koska lämpimämmässä ilmastossa se heijastaa lämpöä, kangas on myös UV-kestävä.

The Falcon Awning sisältää:
- James Baroud Falcon Awning
- Kiinnitysteline
- Tuki puolalaisia
- Guy Lines & Stakes

Me kaikki tiedämme, että James Baroud rakentaa korkealuokkaisia ​​kovakuorisia kattorakenteita, jotka on suunniteltu ja käsitelty Portossa Portugalissa, mutta tiesitkö, että voit myös ostaa erikoisjärjestyksessä minkä tahansa viidestä kattoteltasta yli 250-värejä. Kyllä se on melko paljon RAL-värejä, joten voit tilata teltan hiusten värejä, autosi väriä tai yksinkertaisesti suosikkivärisi mukaan koko maailmassa.

Prosessi on yksinkertainen, kun valitset vain suosikkivärisi annetusta väriviittauksesta, ja James Baroud tekee loput. Sinun on maksettava lisämäärä väristä, joka ei ole vakio, ja odota hieman kauemmin, jotta teltta saapuu, koska se on erikoisjärjestys. Jos päätät laittaa tilauksesi haluamallesi erikoisvärille, James Baroud yksinkertaisesti soveltaa väriäsi käyttämällä värillistä suojattua geelipäällystystä, James Baroud on käyttänyt tätä prosessia tavallisissa väritelttoissaan, koska ne alkoivat rakentaa siellä korkealle laatuteltat.