Alu-Cab Products -jälleenmyyjä - Genesis Import

Saksassa sijaitseva Impressive Genesis-Import HQ

 

Genesis Import Saksassa toimiva yhtiö tuo ja jakelee korkealaatuisia tuotteita maasto-, retkeily- ja kiertomatkamarkkinoille kaikkialla Euroopassa. Yksi näistä kansainvälisesti tunnustetuista tuotemerkeistä on eteläafrikkalainen Alu-Cab, joka on alkanut tehdä itsestään nimeä kaikkialla Euroopassa. Jos olet osallistunut johonkin tärkeimmistä leirintä- ja 4WD-näyttelyistä Euroopassa viime vuosina Alu-Cab tuotteet kiinnitetty hyvin tunnistettavissa ja vaikuttava Genesis-Import touring ajoneuvoja.

Yksi monista Alu-Cab -matkaajista on nyt saatavana Euroopassa Genesis-Importin kautta

Alu-Cab

Alu-Cab ovat rakentaneet korkealaatuisia, innovatiivisia lisävarusteita ja muunnoksia vuodesta 2002. Jeremy Berghin perustama innokas harrastaja, jolla on ollut monta vuotta kokemusta alalta.

Alu-Cab Shadow Awn

Alu-Cab on tullut johtava alumiiniset katokset, markiisit, kovat korkit ja leiriläiset valmistaja muun erikoistuneiden tuotteiden joukossa sekä kaupalliseen että virkistykseen. Alu-Cabsin pääpaino on ollut rakennustöiden valmistaminen yli-alueelle (autojen erämaa-matka), jossa se suunnittelee ja rakentaa kevyitä, vahvoja, kestäviä ja toimivia pyydyksiä.

Dror Harel mies takana Genesis Import

Alu-Cab rakentaa myös räätälöityjä tuotteita kaiken muotoisille ja kokoisille ajoneuvoille Unimogista Jeepsiin. Suurin osa Alu-Cab -tuotteista on valmistettu alumiinista, koska se on vahva mutta erittäin kevyt eikä se syövytä. Monissa tapauksissa Alus-Cab väittää, että sen tuotteet ylittävät ajoneuvon itsensä. Alu-Cab on edelläkävijä ja markkinajohtaja pickup-ajoneuvojen alumiinilevyissä ja retkeilyvarusteissa, ja nämä tuotteet on testattu joissakin maailman ankarimmissa olosuhteissa, ja suurin osa tutkimuksesta ja kehityksestä tapahtuu Afrikassa. se voi lyödä, se oli ilmeinen valinta Genesis Import jotka myyvät vain tuotteita, jotka täyttävät korkeat saksalaiset standardit, lisäävät Alu Cab -tuotevalikoimaan nykyiseen retki- ja retkeilyluetteloon. Haluatko tarkastella joitakin Alu-Cab -tuotteita.

Genesis-Import tuo korkealaatuisia tuotteita, jotka on rakennettu kestämään.

KHAYA CAMPER

Kanssa Khaya Camper, Alu-Cab on kehittänyt yhden kompakteista ja innovatiivisimmista pickup-autoista. Pienikokoisten ja kevyt, mutta tukeva Aluminium -rakenne takaa täyden off-road-ominaisuudet, kun niitä tarvitaan. Ensimmäistä kertaa Etelä-Afrikan kaupallisen safari-vuokraustoiminnan kokemukset on yhdistetty eurooppalaisten sääolosuhteiden vaatimuksiin.

Khaya Camper

- Khaya Camper on kaiken aluksella hankkia pitkän aikaa sivilisaation ulkopuolella. Korotetussa katossa on mukava parivuode kahdelle hengelle. Ajoneuvon sisällä on tilaa pienikokoiselle 2-polttimen kaasuliedelle, pesualtaan, jääkaappiin, istuimiin ja runsaasti säilytystilaa. Neljä suurta lokeroa, joita käytetään ulkona, tarjoavat tilaa keittiölle, retkeilyyn, matkoihin ja vuoristoihin. Rullauspöydällä oleva siirrettävä kaasuliesi mahdollistaa ulkona keittämisen. 270 °: n awning pitää sinut katettuina sateen tai loiston. Tarvittaessa teltta voidaan muuntaa 10m²-teltta-alueeksi sivuseinillä.

Khaya Camper

EXPEDITION 3 KATTO TOP TENT

Uusi, kolmas sukupolvi Expedition 3 Rooftop Tentti on yksi markkinoiden parhaista kovalevyistä. Valmistettu kokonaan alumiinista, se kantaa raskaan kuorman ja kootaan erittäin nopeasti. Uusin versio on hiukan kalliimpi kuin aiemmat sukupolvet, ja sen tyylikäs ulkonäkö kulmikkailla sivuilla on edessä. Se on paljon tyylikäs verrattuna muihin Aluminium-teltoihin. Sen uusi muoto tekee sen myös aerodynaamisemmaksi ja tuulenkestävämmiksi kuin aiemmat sukupolvet. Tämä parantaa kykyä ajaa suuremmilla nopeuksilla ja vähentää tuulen kohinaa ja polttoaineen kulutusta.

Expedition 3

Expedition 3

OSSEWA CAMPER

Alu-Cab mullistaa markkinoiden pickup-leiriläisten kanssa Ossewa Camper. Päivitetään jatkuvasti Afrikan vaatimusten täyttämiseksi Ossewa on kaikki mitä tarvitset selviämään elämästä sivilisaation ulkopuolella. Ja vaikka auto on erittäin kompakti, se tarjoaa kaksi parivuodetta ja siksi nukkuu neljä henkilöä.

Ossewa Camper

Ossewa Camper

Kanssa Alu-Cab Ossewa, uuden sukupolven asuntoauto on tullut Eurooppaan. Se ei ole tarkoitettu pyörien olohuoneeksi, vaan niille, jotka rakastavat ulkoilua.

Alu-Cab Products -jälleenmyyjä - Genesis Import

GENESIS-IMPORT EUROOPPALAISET ALU-CAB -JÄRJESTELMÄT.

Tutustu laajaan tuotevalikoimaan Genesis Import klikkaamalla yllä olevaa kuvaa.

Alu-Cab Products -jälleenmyyjä - Genesis Import

Portable Camping Bar