National Luna on jo yli 3 vuoden ajan kehittänyt täysin uuden sarjan jääkaappeja, jotka on varustettu erinomaisella eristyksellä ja aivan uudella kompressorilla. He antoivat sen nimeksi "The Legacy Range", ja viime vuoden lokakuussa se tuotiin virallisesti markkinoille.

50 litran vanha ruostumaton teräs on ihanteellinen jääkaappi / pakastin-yhdistelmä virkistyskäyttäjille. Erillisellä 38.3 litran jääkaapilla ja 11 litran pakastinlokeroilla. Nämä jääkaapit on suunniteltu kestäviksi ja toimimaan vaativimmissa ympäristöissä. Saatavana Euroopassa kautta APB Trading Ltd National Luna on tunnettu siitä, että se on ensimmäinen ja paras kannettavien jäähdytysjärjestelmien tuotannossa.

50L Legacy -mallissa on kaksiosainen jääkaappi / pakastin ja siinä käytetään uutta National Luna -suunniteltua maastokompressoria. Laitteessa on kaksoisdigitaalinen lämpötilansäädin, joka mahdollistaa lämpötila-alueen 20c -24c oikeassa astiassa ja 20c -18c vasemmassa laatikossa. Yksikkö käyttää 42 mm: n suuritiheyksistä polyuretaanieristystä ja siinä on sisäänrakennettu akunvalvonta, jossa on parisuoja, sisäinen LED-valo, ruostumattomasta teräksestä muodostetut salvat ja valikoima lisävarusteita, mukaan lukien asennuslevy ja suojakansi, ja kaikille yksiköille annetaan 3 vuoden takuu ja rajoitettu 8 vuoden kompressorin takuu.

On jonkin verran hienoa, että National Luna -tuotteita on saatavana tänä vuonna, koska viime vuoden 22. marraskuussa National Lunan jääkaappihuolto- ja esiasennusyksikössä puhkesi tulipalo. 1 000 neliömetrin talo ja sen koko sisältö kärsi korjaamattomista vaurioista, jotka aiheuttivat sen jääkaapin tuotantolaitoksen kokonaan, mukaan lukien tuote, joka oli tarkoitettu Australiaan, Yhdysvaltoihin, Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, Eurooppaan ja sen paikallisiin Etelä-Afrikan markkinoihin. Jotkut välttämättömät ja erikoistuneet koneet, jotka ovat keskeisiä jääkaappien tuotannossa, tuhottiin myös.

Onneksi vain kaksi kasvirakennuksista tuhoutui. Kahden akun järjestelmien, akkulaturien, kannettavien sähköpakettien, LED-valaistusten ja jääpalakoneiden valmistus jatkui täydessä tuotannossa.

Mutta tästä valtavasta takaiskuesta huolimatta yritys on nyt poissa tuhkasta ja palauttaa nopeasti tuotantokapasiteettinsa pääkonttorin lähellä olevan uuden tuotantolaitoksen ansiosta. Tuotanto on käynnissä tietyissä malleissa (mukaan lukien Legacy-mallisto) ja kapasiteetin odotetaan palautuvan normaaliksi kesällä. National Luna on ollut vapaa-ajan markkinajohtaja viimeisen 30 vuoden ajan.

Nykyään se on yksi Etelä-Afrikan suurimmista 12v-valmistajista ja on erikoistunut jäähdytys-, valaistus- ja paristojen hallintatuotteiden valmistukseen. National Lunan laaja valikoima erikoistuneita 12 voltin tuotteita on tarkoitettu 4 × 4- ja asuntovaunuteollisuudelle. Voit oppia lisää ja myös ostaa laajan tuotevalikoimansa Euroopassa kautta APB Trading Oy