TEMBO FD 4 × 4 -keskuksen off-road-tarvikkeet.

1969issa Gerard Daams aloitti yrityksen maatalouden koneellistamisessa, tuottaa ankkureita ja maatalouskoneita ja pian sen jälkeen hän sai jälleenmyyntisopimuksen Renault-traktoreista. Hän aloitti pienyrittäjänä ja kasvatti yritystä.

Myöhemmin hänen poikansa Toine ja Frank toivat 4x4it liiketoimintaan, ja 1996issa he siirtyivät kokonaan 4 × 4 -yhtiöksi. Frank on käynnistänyt FD 4 × 4 Centerin 2014in jälkeen, ja se painotti voimakkaasti omaa tuotantoa ja erityishankkeiden rakentamista asiakkaille Alankomaissa ja kaikkialla maailmassa.

FD 4 × 4 Center on kunnianhimoinen yritys, kaverit etsivät aina tulevaisuutta. He toimittavat jatkuvasti laadukkaita tuotteita ja innovatiivisia ratkaisuja tulevaisuuden 4 × 4 -markkinoille, jotta niistä tulisi yksi Euroopan huipputuotteiden ja -varusteiden valmistajista.

Ne tarjoavat asiakkaille täydellisen paketin suunnittelusta, tuotannosta ja kunnossapidosta, kaikki yhdessä katossa. Nämä kaverit rakastavat työtään ja heillä on erittäin ammattitaitoinen työvoima. Jos etsimäsi osa tai tuote ei ole käytettävissä tai ehkä vielä markkinoilla, se tekee sen puolestasi.

Tembo 4 × 4 on FD: n oma merkki offroad-lisävarusteille. Kaikki osat on suunniteltu ja valmistettu sisäisesti, ja ne perustuvat Daams-perheen perinteisiin räätälöidyssä tuotannossa maatalousalalla. Tembo 4 × 4-brändi takaa laadukkaan ja hyvän hinnan, ja tarjoaa vankat lisävarusteet, jotka ovat valmiina käyttöiän off-road-seikkailuihin.


- Tembo 4 × 4-tarina alkoi 2014issa nyt kuuluisilla kattopalikoilla. Se on sittemmin kasvanut täydelliseksi off-road lisävarusteiksi, joita käytetään sekä seikkailuun että teollisuuteen. Tembo/ FD voi toimittaa sinulle räätälöidyn kattotelineen, mutta myös kova korkki, puskurit, katoksen teltat ja paljon muuta. Tutustu laajaan valikoimaan laadukkaita tuotteita verkossa.

TEMBO 4X4 ROOF RACK

Seikkailu alkaa Tembo 4 × 4 kattoteline. Sen avulla voit kuljettaa niitä mustia tarvikkeita ajoneuvosi päälle, tarjoaa tilaa katto-teltalle tai vara-renkaalle. Tembo 4 × 4 kattoteline on valmis ottamaan maailmaan!


Kevyt ja vahva alumiiniprofiili tekee Tembo 4 × 4 kattoteline on yksi vahvimmista kattotelineistä. Erikoisvalmisteet mahdollistavat sen kiinnittämisen turvallisesti ajoneuvoon. FD 4 × 4 on lisännyt kokemuksemme suunnitteluun ja tuotantoon, joten voit olla varma, että kattoteline on tehtävässä.

 

TEMBO 4X4 HARDTOP

- Tembo 4 × 4 kovapohja on suunniteltu Land Rover Defenderille ja valmistettu Bergeijkissä. Tavoitteena oli luoda kova pohja, joka lisää laatua autollesi. Se sopii yhteen alkuperäisen muotoilun kanssa ja on tarpeeksi vahva työhön ja seikkailuun, mihin haluat mennä.


Alkuperäisen kovakannan menestykseen perustuen FD 4 × 4 on laajentanut Tembo 4 × 4 kovalevy uusille Toyota Hiluxille ja Volkswagen Amarokille. Kun ne valmistavat kovalevyjä talossa, ne voivat helposti räätälöidä ne tarpeisiisi. Mukautettu sisustus, luukut, ikkunat ja työkalulaatikot - kaikki mitä tarvitaan moniin eri tarkoituksiin urheilusta apuohjelmiin.

- Tembo 4 × 4 -tuotteet ovat saatavilla kaikkialla Euroopassa ammattikäyttöön tarkoitetun jälleenmyyjäverkoston kautta.

Tembo 4 × 4 & FD 4 × 4 Center tarjoaa autoteollisuuden ratkaisuja laivaston asiakkaille, kaivosohjelmia, erikoismuutoksia, Euroopassa valmistettuja tilaustuotteita, jotka on asennettu omaan työpajaansa tai paikalleen.
Tembo 4 × 4 & FD 4 × 4 -keskus sijaitsevat kätevästi Alankomaissa ja vievät maailmanlaajuisesti.

Ammattilaiset ja laivastoasiakkaat voivat vierailla erikoislaitteiden sivuilla tai ottaa heihin suoraan yhteyttä vaatimuksiin. Lähes kaikki nämä kaverit eivät voi suunnitella tai rakentaa. Tarkastelemme tarkemmin joitain laadukkaita tembo merkkituotteita seuraavassa lehden numerossa. Jos olet alueella, voit käydä työpajassa osoitteessa
Hoek 54, 5571 GK Bergeijk, Alankomaat.

TEMBO 4X4 ROOF TOP TENT

Ei ole kotoa kuin kotiin .. paitsi ehkä sinun Tembo 4 × 4 katto teltta. Etsi kaunis paikka, aseta teltta ja 5-minuuttien aikana unelmiesi hotellihuone on valmis. Ei ole yötä kuin yöt, joita sinulla on Tembo 4 × 4 katto teltta!


- Tembo 4 × 4-kattopöytä on valmistettu erittäin korkeatasoisiin laatuvaatimuksiin. Siinä on vahva vedenpitävä kangas, joka mahdollistaa luonnollisen ilmanvaihdon, laadukkaat vetoketjut ja mukavan patjan. Suuret ikkunat tarjoavat erinomaisen näkymän, ja hyttysverkot pitävät ei-toivotut vieraat ulkona. Erityinen ilmanvaihtojärjestelmä antaa sinulle täyden ohjauksen teltan sisällä olevasta lämpötilasta. Tarkastelemme lähemmin Tembo Roof Top Tent 7.

TEMBO 4X4 WINCH BUMPER

4 × 4: n varastopuskuri ei ole haaste, kun lähdet maastoon. Tembo 4 × 4 vinssin puskuri on täydellinen ja vahva vaihto. Se suojaa autoa, parantaa lähestymiskulmaa ja antaa erinomaisen ja kovan ilmeen.


Vahvuus ja pieni paino olivat lähtökohtia, kun FD 4 × 4 teki mallin Tembo 4 × 4 vinssin puskuri. Erityinen laatikkomuoto kestää vaikutusta, on tehokas ja kevyt. Käytä sitä asentaaksesi suosikkivinssi ja ylimääräiset valot, jotka ovat hyvin suojattuja off-road-käytön vaaroilta. TEMBO FD 4 × 4 -keskuksen off-road-tarvikkeet