Pehmeät kahleet. Ajoneuvojen takaisinperinnät, joissa käytetään tarttuja hihnoja, vaativat runsaasti liike-energiaa ja jos jotain katkeaa kesken talteenoton, se voi aiheuttaa paljon vaurioita, vakavia vammoja ja jopa kuolemantapauksia. Eniten vahinkoja voi aiheutua, kun metallikouru murtuu ja putoaa ilmasta suurella nopeudella.

 
Osta nyt
Pehmeä kahva - 9.5T (6MA1016)
UHMWPE-köyden pehmeä kahva, jossa suojaava holkki - liukuva / itsetiivistyvä rakenne - roottoritiivis - 9.5 ton break -kuorma
20.00 € sis. arvonlisävero
Saatavana myös 5T-, 16.5T- ja 26.5T-versioissa

 

Valitettavasti nämä kummajaiset onnettomuudet tapahtuvat ja ne voidaan estää käyttämällä hyvälaatuista elvytyslaitetta ja kiinnittämällä kahleet ja hihnat ajoneuvon palautuneisiin palautuspisteisiin. Viime vuosina olemme alkaneet nähdä pehmeämpiä kahleja markkinoille tulevana vaihtoehtona metallikauluksille.

Veneilijät ovat käyttäneet pehmeitä kahleja vuosia, koska metalliset kahleet eivät ole kovin käytännöllisiä veneiden käyttöön.

Ne koostuvat ultra-molekyylipainoista polyeteeni / dyneema köyttä ja ovat yhtä vahvoja kuin metallinen kahva, ne ovat paljon kevyempiä, kelluvat ovat rot proof ja mikä tärkeintä, ne voivat olla turvallisempia käyttää. Olemme käyttäneet euro4x4parts pehmeät kahleet viimeisten parin viikon aikana ja ensimmäinen reaktio oli kuinka vahva ja hyvä nämä tuotteet suorittavat takaisinperinnässä ottaen huomioon, kuinka kevyt he ovat. Emme olleet koskaan käyttäneet pehmeitä kahleja ennen, ja olimme hyvin kiinnostuneita siitä, miten ne verrattaisiin metallisten kahleiden kanssa.

Koska ne ovat kevyempiä kuin metalliset kahleet, ne tuntevat olonsa turvallisemmilta ja tämä on suuri plus. Parin palautuksen jälkeen huomasimme, että he eivät venyttivät vetämällä Land Rover Defendersin pois mutaisista ja hiekkaisista olosuhteista. Koska ne ovat yhtä vahvoja kuin metallikouru, kevyempi ja helposti varastoitavissa, niillä on varmasti monia etuja verrattuna metallikouruihin ja käyttäneet niitä ensimmäistä kertaa, heillä on nyt pysyvä paikka talteenottopusseissa.

Euro4x4parts on laaja valikoima pehmeitä kahvoja luetteloonsa, jonka katkokuormitusluokka on 5000 kg - 26500 kg. Niihin kuuluvat 6MA1015, 6MA1016, 6MA1017 ja 6MA1018. Lisätietoja euro4x4parts valikoima kahleita napsauttamalla tätä.

edut

 • ne ovat kevyitä ja vähentävät kuormaa ajoneuvossa
 • Pehmeät kahvat ovat hyvin joustavia ja helposti kääriä lähes kaiken.
 • ne on helppo purkaa palautumisen jälkeen.
 • pehmeät kahvat ovat myös yksiosainen muotoilu, jossa ei ole kierteitettyä tappaa löysäämistä tai tukkeumaa.
 • ne eivät naarmuta tai vahingoita ajoneuvosi maalauksia.
 • koska ne on valmistettu ultra-molekyylipainoista polyeteeniä / synteettistä köyttä, pehmeät kahleet kelluvat, jos ne pudotetaan märällä mutaisella ympäristössä, jossa teräsvahvike voi kadota ikuisesti. Joten enää upotat kätesi kyynärpää syvälle mutaan, joka etsii metallikaulusi.
 • ne ovat kestäviä.
 • voit säästää aikaa käyttämällä pehmeitä kahvoja, koska niitä voidaan nopeasti käyttää mihinkään tilanteeseen, ei enää irrottamalla ja ruuvaamalla nastat kovalla kahvalla.
 • pehmeät kahleet on helppo säilyttää autoosi, olla säilytyslokeroidussa järjestelmässäsi, oma talteenottosäkki, istuimen alle, kääritty rullasi ympäri tai riippumaan koukusta, joka on ajoneuvosi kaltainen.
 • yksi tärkeimmistä eduista on se, että pehmeät kahleet eivät "projekti" itseään kuin metallikouru, jos kahva rikkoa, mikä tekee niistä paljon turvallisempia. Käyttämällä pehmeää kahvaa voit tehokkaasti poistaa erittäin raskasta ja mahdollisesti letaalista tavallista metallikiinnikettä palautussarjasta.

Haitat

 • Pehmeät kahleet voivat vahingoittua ajoneuvon terävien reunojen varalta, joten ole varovainen, mihin kiinnität, ne on kiinnitettävä nimellisiin palautuspisteisiin.
 • Pehmeiden kahleiden odotettavissa oleva elinikä on alhaisempi kuin teräsketjut. Pehmeät kahleet.