Euro4x4Parts on juuri ilmoittanut uudesta kova-kattotelttavalikoimastaan.
Telttoja on saatavana neljänä mallina, joista valittavissa ovat suuret tai erittäin suuret teltat ja myös kaksi väriä mustavalkoisina.

Nämä upean näköiset teltat ovat ABS-kova kotelo. Teltan materiaali on vedenpitävää ripstop-kangasta. Teltat on helppo avata sisäänrakennettujen ponnahdusikkunoiden avulla. Jokaisessa teltassa on kaksi vetoketjuovella olevaa sisäänkäyntiä, ja kova kotelo voidaan pitää tiukasti suljettuna sen 10 turvasalvalla.Muut tämän telttavalikoiman ominaisuudet sisältävät sisäänrakennetut hyttysverkot, teleskooppitikkaat ja kätevän sisäänrakennetun aurinkoenergialla toimivan tuulettimen. pitää sinut viileänä niissä kosteissa kesäöissä.

Valikoimassa on myös ladattava aurinko-LED-sisävalo, sisäänrakennettu USB-portti ja kätevä säilytysverkko paloillesi ja 3 säilytystaskulle. 7 cm paksu kondensoitumista estävä patja on saatavana 1.25mx 1.9 (Ltent) tai 1.35mx 1.9 m (XL-teltta) isossa versiossa on 55 kg ja erityisen suuressa versiossa 57 kg

Voit oppia lisää ja saada ajan tasalla hinnoittelu osoitteessa http://www.euro4x4parts.com/en/4x4mechanics.html#!article/5423/Hardshell_Rooftop_Tents