Kuten useimmat Land Rover -omistajat, olen aina nauttinut seikkailun tunteesta ja todellisesta halusta päästä pois ja suunnilleen niin usein ja niin kaukana ja kuin pystyn puolustajani. Joskus ainutlaatuisten ja seikkailunhaluisten retkien kokemiseksi sinun on vietävä ajoneuvo hieman kauemmas. Tämän sanottuani olen ollut onnekas viimeisten kahdeksantoista vuoden aikana neuvotellut suot, vihreät radat, sademetsät, aavikot, rannat, poratiet, vuorijonot ja jäätiköt tavallisessa Land Rover Defender 2002 -mallissani.

Ostin ajoneuvoni toisen käden; se oli vain kaksi vuotta vanha, kun ostin sen. Kun kello oli vain 17,000 180,000 km, hän näytti yhtä hyvältä kuin uusi. Hänellä on nyt lähes 4 4 km kellossa, ja suuri osa heistä vie minut uskomattomiin paikkoihin. Hänen suhteellisen lyhyen elämänsä aikana Land Rover -standardien mukaisesti olen ollut onnekas, että olen viettänyt lyhyen akselivälini Irlannin ympärillä useaan otteeseen, kauniiden Beaconien kautta Walesissa, Ben Neviksen tukikohtaan Skotlannissa, Färsaarten ympärillä pohjoisessa. Atlantille, Italiaan, Sveitsiin, Ranskaan Islannin tulivuorialueiden ja jäätiköiden yli sekä Australian suuren pölyisen kallion autiomaiden, sademetsien ja kauko-ohjauksen kautta. Kun muutin Australiaan, lähetin Defenderini ja vietin pari vuotta useiden aikakauslehtien palveluksessa freelance-valokuvajournalistina, mukaan lukien 4 × XNUMX Australia, joka on mielestäni yksi parhaista XNUMXWD-lehdistä siellä.

Työskennellessäni 4 × 4 Australiassa, aloitin usein isoja retkiä takamaalle ja telttailemaan villinä uskomattomissa paikoissa, samalla kun kirjoitin matkakertomuksia lehdelle. Landy työskenteli varmasti kovasti Australiassa ollessaan ja onnistui tekemään enimmäkseen moitteettomasti sen, mihin se oli rakennettu. Yksi asia on varma ja se on, että en olisi voinut päästä joillekin syrjäisille alueille ja puuttua moniin ankariin ympäristöihin ja raiteisiin, ellei en olisi matkustanut 4WD: llä.
Koska ostin 90 ensimmäisen kerran vuonna 2003, se oli ensimmäinen 4WD-autoni ja se oli erittäin mielenkiintoisen matkan alku. Vuosien varrella olen kuunnellut kokeneita matkailijoita, oppinut monista virheistä työskennellessäni rakentamaan ajoneuvoa Tourerina toisin kuin off-road-ase. Päivittäisenä ajoneuvona Land Roverini on täytynyt viedä minut töihin, kuljettaa lapset paikasta toiseen, tehdä ostoksia ja kaikki muut päivittäiset toiminnot, jotka ensisijaisten ajoneuvojemme on suoritettava.

Onneksi se on mekaanisesti palvellut minua suhteellisen hyvin viimeisten kahdeksantoista vuoden aikana, vaikka, kuten useimmat Land Roverin omistajat tietävät, ne aiheuttavat kohtuullisen osuutensa ongelmista, ja jos sanoisin, ettei minulla ollut mitään matkan varrella, niin se olisi kerrottavaa valhe. Muutamalla kysymyksellä ge: n kanssaarbhärkä, kytkin ja jotkut muut niggly bits ja bobit, Landyni on kävellyt kotiin useammin kuin kerran, mutta onneksi se ei koskaan jättänyt minua pulaan keskelle ei mitään, vaikka se tuli lähelle.

 

Seuraava luku
Tulee aika monille meistä, jotka olemme omistaneet ajoneuvon pitkään, minun tapauksessani kahdeksantoista vuotta, kun kohtaat ongelman, haluatko pitää ylpeytesi ja ilosi vai siirtyäkö eteenpäin ja päivittää se johonkin. vain hieman nykyaikaisempi. Minulle on vuosien mittaan kehittynyt muutakin kuin vain side Landyni kanssa, ja on oikeudenmukaista sanoa, että minulla on todennäköisesti kymmenen kertaa enemmän valokuvia siitä kuin missus, joten todellisuudessa en koskaan joutunut kohtaamaan vaikeita päätös siirtää se eteenpäin. Luulen sisimmässäni, että tiesin aina, että Land Rover toivottavasti näkee minut. Mutta tiesin myös erityisesti viime vuosina, että se oli hieman ravistellut ja väsynyt näköinen ja että ellei antaisi sille vakavaa TLC: tä, hänen päivänsä laskisivat.

Päätös tehtiin, 90 aiottiin rakentaa uudelleen ja päivittää sellaiseksi, joka toivottavasti sisältäisi useita käytännön lisäyksiä, jotka kehittyisivät täydelliseksi kiertoajelu- ja leirintäalueeksi. Otettuamme yhteyttä useisiin kumppaneihimme saimme valtavan vastauksen, jotka kaikki olivat halukkaita tarjoamaan neuvoja ja olemaan osa tätä uutta rakennusta.

Tavoitteena ei ollut vain päivittää ajoneuvoa ja nostaa sitä kasvojenkohotuksella, vaan myös yrittää pelastaa mitä voimme. Olemme iloisia voidessamme työskennellä eräiden parhaiden yritysten kanssa rakennuksessa, joka sisältää DARCHE, Bearmach, Cooper Tyres, Mobile Storage Systems, Nakatanenga, Dinitrol, Raptor (U-PolL), Euro 4x4parts, Eezi Awn, APB, Nokian Tyres ja Isossa-Britanniassa toimivat mobiililaitteet.

Seuraavien yhdeksän kuukauden aikana aiomme dokumentoida 90-luvun työt ja jaamme kanssasi edistymisemme tässä jännittävässä rakennuksessa. Kun tämä rakennus on valmis, se tuo uuden elämän Land Rover Defender 90 -malliin ja varmistaa, että se on valmistautunut ja valmis seuraavien XNUMX vuoden seikkailuihin.

 

 

SPONSORS


Olemme iloisia voidessamme työskennellä alan parhaiden kanssa tämän rakennuksen parissa. Otamme takaisin niin paljon kuin voimme, mutta lisäämme myös mahtavia uusia tuotteita, jotka saattavat antaa sinulle ideoita.