Bell-perheen a2a-retkikunta. Niille meistä, joilla on nomadinen juova, unelmia on ajatus siitä, että voimme suorittaa työn, myydä talon ja kävellä pois jokapäiväisestä elämästämme ja matkustaa ympäri maailmaa suosikki kuorma-autollamme. . Mutta mitä teet, jos sinulla on nuori perhe ja muita sitoumuksia? ... ..Ei draamaa, tuo vain lapset mukaan, älä huoli muista asioista.

No, juuri niin Graeme Bell teki vaimonsa Luisan ja kahden lapsen Keelanin ja Jessican kanssa. Tapasimme äskettäin ihastuttavan Bell-perheen kanssa Abenteuer & Allrad Näyttely Saksassa. Perhe on tällä hetkellä usean mantereen matkalla vaikuttavalla Land Rover Defender 130 -autollaan. Tämä vaikuttava Land Rover RTW, jota kutsutaan yksinkertaisesti Mafutaksi, on varustettu kaikilla seikkailun välttämättömyydillä vuosien varrella tiellä ja näyttää varmasti.

Joten kun siemenet kylvettiin tämän uskomattoman yli-laskeutumisen seikkailun? Vuonna 2010, Bell perhe, jotka ovat Etelä-Afrikassa lähtivät Land Rover Defender Afrikkalainen seikkailu, joka lopulta kärsivät heitä overlanding riippuvuus. Kun he matkustivat Etelä- ja Itä-Afrikalle kuuden kuukauden ajan, he palasivat kotiinsa Etelä-Afrikassa, normaaliin elämään ja yritysjyrsimiin.

Vain vetäytyminen heidän luotettavassa Landyssä, Mafutassa, saattavat edelleen heidän vapisevat kädet ja sateen heidän tyytymättömän nälänsä. Päätös tehtiin, he päättivät elää vaihtoehtoisen matkustamisen elämäntapa, päätös, joka vie heidät ja Mafutan aluksi Etelä-Amerikkaan, missä yhdistelmä onnea ja huonoja päätöksiä, he kiertävät mantereella yli kaksi vuotta ennen kuin asettivat nähtävyydet Pohjois-Amerikkaan. Nyt Euroopassa kaverit ovat tällä hetkellä Portugalissa, jossa he suunnittelevat tämän mahtavaa seikkailua.

 

lopulta heikentäisi heitä ylijäämämaihin. Kun he matkustivat Etelä- ja Itä-Afrikalle kuuden kuukauden ajan, he palasivat kotiinsa Etelä-Afrikassa, normaaliin elämään ja yritysjyrsimiin. Ainoa matkailu luotettavassa Landyssä, Mafutassa, saattavat edelleen heidän vapisevat kädet ja sateen heidän tyytymättömän nälänsä. Päätös tehtiin, he päättivät elää vaihtoehtoista matkustustottumusta, päätös, joka vie heidät ja Mafutan aluksi Etelä-Amerikkaan, jossa hyvää onnea ja huonoja päätöksiä yhdistämällä he kiertävät mantereella yli kaksi vuotta ennen kuin heidät asetettiin nähtävyyksiä Pohjois-Amerikassa. Nyt Euroopassa kaverit ovat tällä hetkellä Portugalissa, jossa he suunnittelevat tämän mahtavaa seikkailua.

[[Jokainen, joka omistaa Land Roverin, mukaan lukien itsemme, tietää, että useimmat Land Roverit koskaan tehneet ovat edelleen tiellä]]

Alalla toimivat tuet ovat avainasemassa tällaisten seikkailujen tekemisessä ja yksi näistä sponsoreista kuuluu brittiläiseen Bearmach-yhtiöön. Koska perheyritys 1958, Bearmach Limited on ollut Land Rover -varusteiden toimittajana markkinajohtaja.

Jokainen, joka omistaa Land Roverin, mukaan lukien itsemme, tietää, että useimmat Land Roverit koskaan tehneet ovat edelleen tiellä. Yritykset kuten Bearmach ovat varmasti auttaneet pitämään heidät tien päällä toimittamalla keskimäärin 330,000-osia kuukaudessa yli 140-maissa. Bearmach on yksi maailman suurimmista ja kilpailukykyisimmistä ostajien ja lisävarusteiden myyjistä kaikille Land Rover -ajoneuvoille.

Graeme selittää, että kun ajetat retkikarttasi muutamiin muihin kulutuspisteisiin, sinun on pystyttävä luottamaan ajoneuvoosi kokonaan. Tämä luottamus perustuu hyvään mekaaniseen kunnossapitoon ja erinomaisiin komponentteihin. Olemme yrittäneet muita merkkejä, mutta olemme oppineet luottamaan Bearmach Land Rover -osioihin niin, että ne ovat yhtä hyviä kuin alkuperäiset osat neljänneksen kustannuksista. Land Rover vie meidät ympäri maailmaa ja Bearmachin tuotteisiin varaosakoteloissa, joista me tiedämme, että meillä on parhaat. Luottamus on kaikkea.

Tieteessä sekä Graeme että Luisa ovat keksineet itsensä yritysyrittäjiltä ja opiskelijoilta kirjoittajille, valokuvaajille, taiteilijoille, opettajille ja mekaniikalle ja käyttäneet näitä taitoja kirjoittamaan ja julkaisemaan kaksi kirjaa, jotka jakavat maailmalle heidän tähän mennessä tekemät seikkailut.

Ensimmäinen kirja yksinkertaisesti nimeltään Travel the Planet Overland on kirjoitettu innostaa muita tutkimaan tätä upeaa rockia, jota kaikki kutsumme kotiin ja toimittaa ydinviestin, yksinkertaisesti, että jokainen, joka riittävän innoittamana, voi matkustaa planeetalle maitse.

Bell-perhe ottaa käsien lukijat ja käy läpi pitkän aikavälin maailmanmatkustajan todellisuuden, esittämällä erilaiset maakuljetuksen matkustajat ja heidän haluamansa ajoneuvot riippuen kassavirransa sujuvuudesta. Kirjassa ne ohjaavat lukijoita taloudellisten ja emotionaalisten valmisteiden kautta maitse tapahtuvan matkustuksen avulla ja tarjoavat työkalut maantieteellisen matkustuksen onnistumiselle!

Toinen kirja, joka on vapaa, kertoo Bellin perheen kohtaamat haasteet, kun he ottavat itsensä "todelliselta" maailmalta ja lähtevät tutustumaan Afrikkaan ja kiertämään Etelä-Amerikan mantereen Land Roverissa. Kirjoitettu intohimolla ja sydämestä.

We Will Be Free on enemmän kuin vain yksi matkakirja, kuten Bells korostaa, että kirja on moderni manifesti, julistus itsenäisyydestä ja omavaraisuudesta. Bell-perheen a2a-retkikunta