Brittiläinen liikemies Jim Ractliffe, Land Roverin harrastaja, joka käyttää puolustajia omilla Afrikan Safareillaan, suunnittelee luomaansa uuden maantieajoneuvon, joka on mallinnettu Land Roverin klassisella puolustajalla. Ison-Britannian suurin autovalmistaja Jaguar Land Rover (JLR) lopetti maastopyöräilijän, joka tunnetaan ympäri maailmaa, ja kuuluisien omistajiensa, kuten Queen Elizabethin, kanssa 2016in 68-vuosien jälkeen tuotannossa. Ratcliffe on sanonut, että hän aikoo rakentaa 25,000in uusista 4x4sista vuodessa, joka on mallinnettu Defenderillä - koska design ei ole tällä hetkellä brittiläisessä tavaramerkissä. Ratcliffe on sanonut viettävänsä jopa £ 600m rakentaakseen uuden ajoneuvon, joka tekisi hänen yrityksestään Ineosista yhden Ison-Britannian suurimmista autovalmistajista

Vanhan puolustajan fanit rakastavat tätä uutista, vaikka varhaisin aloituspäivä ensimmäiselle näistä ajoneuvoista tulee tuotantolinjalta on 2020. Ratcliffe voi kuitenkin olla ongelma, kuten viime viikkoina Jaguar Land Roverin edustaja, joka itse aikoo rakentaa uuden Defender-nimisen ajoneuvon, sanoi alkuperäinen malli on rekisteröity monissa maissa ja että tavaramerkkihakemus on parhaillaan käynnissä Britanniassa.   Kuva Sunday Timesistä.