4 × 4 LED-valopalkit alkaen euro4x4parts.

Tumman tummien kappaleiden lyöminen vaatii kokonaan uuden pitoisuuden tason verrattuna ajamiseen päivällä, ja tässä LED-valot tulevat omiin. Vakio tehdasvalot tekevät mitä ne tarvitsevat yleiskäyttöön, mutta ne eivät aina vastaa merkkiä niille meistä, jotka nauttivat tutustumasta kauko-kappaleita yöaikaan.

Markkinoiden jälkeinen valaisuteollisuus on kasvanut voimakkaasti vuosien varrella, ja LED-valojen (valoa lähettävän diodin) ja HID (High Intensity Discharge) -alennusten hintojen alentaminen on antanut 4WD-harrastajille mahdollisuuden hankkia näitä innovatiivisia tuotteita, jotka avautuvat kokonaan uusi maailma, etenkin yöllä.


HALOGEEN VALOT

Ajoneuvojen valotekniikka on tullut pitkälle, koska halogeenilamppu on otettu käyttöön yli viisikymmentä vuotta sitten.

Halogeenivalot ovat yhä yleisimmin käytetyt ajovalot, mutta viime vuosina olemme alkaneet nähdä uusia innovaatioita, kuten HID, LED ja uusin LASER-tekniikka, jota BMW edesauttaa. erilaisia ​​valoja.

HID LIGHTS

HID-ajovalot ovat nyt kirkkaampia, puhtaampia ja energiatehokkaampia kuin niiden halogeeniproteesit, ja helppokäyttöisten asennussarjoilla on helposti saatavilla paljon enemmän HID-autoja. HID-ajovalot toimivat täysin eri tavoin kuin tavalliset halogeenilamput.

HID-lampun sisällä ei ole filamenttia, sen sijaan valon tuottamiseen käytetään sähkövarauksen ja kaasun yhdistelmää. Kun kaasua sytytetään sähkövarauksella, se tuottaa paljon kirkkaampia, valoisampia valoja kuin halogeenipolttimot, jotka antavat kuljettajalle paljon laajemman valikoiman. Suurten voimakkuuden purkausvalojen todellinen etu on, että ne käyttävät hyvin vähän tehoa / tehoa.

LED-VALOT

Viime vuosina LED-palkit ovat tulleet erittäin suosittuja tehokkaina valonlähteinä virkistys- ja neliveto-ajokilpailijoille ympäri maailmaa.LED-tekniikka ei ole uusi, itse asiassa tekniikka on ollut lähes 40 vuotta, mutta viime vuosina tämä tekniikka on parantunut nopeasti ja tullut suosittu 4WD-teollisuudessa.

LED-valopalkit koostuvat yksittäisistä lampuista, jotka on järjestetty yhteen tai useampaan eri pituiseen nauhaan. Ne on suunniteltu pysymään valaistuna, vaikka yksi tai useampi polttimo lopettaisi työskentelynsä. Hyviä uutisia tekniikan kehityksestä on se, että useiden jälkimarkkinoiden tuotteiden saatavuus on johtanut siihen, että nämä valot ovat edullisempia 4WD-omistajille.

LED-valaisimilla on useita etuja, joihin sisältyy pienempi energiaveto, ne eivät ole yhtä kuumia kuin muut valot, ja niiden pitäisi kestää pidempää elinaikaa. Jotkut raportoivat eliniän jopa ikävälle 50,000 tunnille, nyt se on paljon yönä nelipyöräilyä.

Ottaessasi sekä standardin halogeenit että lisätyn LED-palkin 4WD: ssä avautuu kokonaan uusi maailma
kun off road ajo erityisesti yöllä. Muita etuja ovat radan näkyvyyden lisääminen edessäsi, mutta myös radan sivuille, jotka auttavat sinua havaitsemaan eläimet ja esteet, jotka voivat vaarantaa ajaessasi tieltä aurinko laski.

Ne ovat myös helposti kiinnitetty auton kattotelineen tai puskurin mukaan sinun mieltymystesi mukaan ja ne näyttävät hyvältä 4WD: ssä.

LED Combo tarjoaa euro4x4parts sisältää kovaa kulutusta 22-tuuman valopalkki, kaikki johdot, laadukas sisäinen kytkin ja pääsy matkapuhelimen sovellukseen ja kaikki € 170 hintaan.

Jännite on 9 ja 32v ja raiteiden suorituskyvyn suhteen nämä LED-palkit esittelevät vaikuttavia 10200-lumenkoja ja IP-luokituksen IP67. Lukuisten lumenien määrä on peruskäsitteiden tapa mitata visuaalisesti valoa suoraan sekä edessä että ajoneuvon puolella. IP-luokitus on standardoitu tapa mitata kiinteitä hiukkasia toisin sanoen (ensimmäinen numero (6) ja (7) nesteen tunkeutumisvastus (IP67) euro4x4parts 22-tuuman LED-valaisimilla on korkein taso kiinteän hiukkastensuojan (6) avulla, jolloin yksikköpöly on tiukka, kun taas 7-luokitus merkitsee sitä, että näillä valoilla on toinen vedenpitävyys (IP67). euro4x4parts 22-tuuman LED-palkki, saatat melko paljon ajaa autoasi veden alla ja nämä palkit pitävät paistaa kirkkaina.

Pakkaus toimitetaan myös liesituulettimilla ja siinä on sisäänrakennettu Bluetooth-yksikkö, joka yhdistää LED-valot älypuhelimeen.

Kun olet ladannut sovelluksen (Apple tai Android), laitetta voidaan ohjata matkapuhelimen avulla, jonka avulla voit nopeasti vaihtaa valon värejä ja odottaa sitä. Voit myös saada valot vilkumaan synkronoidusti yhdellä suosikki kappaleita puhelimellasi, olemme varmoja, että he ovat joitain ihmisiä, jotka rakastavat tätä ominaisuutta.

Saat lisätietoja tästä vaikuttavasta perustamisesta napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

22 "LED-valopalkki on vain yksi esimerkki tarjolla olevista LED-valaistusratkaisuista Euro4x4parts

- Euro4X4parts Online-luettelo sisältää yli 70,000-osanumeroita 60 × 4in lähes 4-merkkeihin. Tämä tietokanta osista ja lisävarusteista, 95% 4x4: ille, joka tekee siitä ainutlaatuisen toimittajan kaikkialla Euroopassa.

Online-luettelossa voit helposti valita tarvitsemasi tarkan 4X4-osan, välttäen tarpeettomia tuottoja. Euro4X4parts ylpeitä palvelusta, mutta myös laadukkaista jälleenrakennussarjoista, kuten jarruista, voimansiirrosta, ohjauksesta, moottoreista, akseleista ja käännöksistä vain muutamia ovat auttaneet luomaan hyvän maineen asiakkaille ympäri maailmaa. euro4x4parts
luettelo Klikkaa tästä

4 × 4 LED-valopalkit alkaen euro4x4parts