Skotlanti Overland vuokraa retkikuntaan varatut Land Rovers -matkat Skotlannille. Ajoneuvoihin kuuluvat katto-teltat ja kaikki tarvittavat laitteet, joita tarvitaan jopa 4-ihmisten tutustua Skotlannin luonnonvaraisiin osiin ja leiriin.

Leirintäalue SnowPalkattu retkikunta Land Rovers mahdollistaa pääsyn paikkoihin, joihin tavalliset matkailuautot eivät pääse, joten voit perustaa leirin mihin tahansa; rannalla tai syvällä metsässä. Kattotelttien avulla voit asettaa leirin alle 5 minuutissa ja tarjota mukavan majoituksen näköalalla. Mukana on kaikki villin retkeilyyn tarvittava: sinun tarvitsee vain kääntyä hammasharjan kanssa ja mennä! Olipa kyseessä sitten vuorikiipeily, kivikauden historia, golfin tekeminen maailman alkuperäisillä kursseilla, lohikalastus, tanssia ceilidh tai maistelemalla maailman hienoimpia viskejä, siellä on jotain sinulle.

Skotlanti Overland auttaa sinua myös matkasuunnittelussa ja ehdottaa laajoja reittejä. Keski-Ylämaa muodostaa tärkeimmän peruskierroksen - alkaa ja päättyy Edinburghissa - ja muut silmukat voidaan lisätä ja linkittää haluamallasi tavalla ja aikasi mukaan.

Skotlanti on suhteellisen pieni maa, ja voit nähdä suuren osan siitä kahden viikon aikana. Vaikka se ei tarkoita sitä, että tiedät kaiken Skotlannista tuolloin. Se vie paljon, paljon kauemmin!

Skotlannin Overlandin vilkkain ajanjakso on turistien huippukuukausina heinä- ja elokuu, jolloin Land Roverien kysyntä on korkea. Mutta me etenkin Needle - Skotlanti

suosittele kevät- ja syksykuukausia huhti-, touko-, kesä-, syys- ja lokakuussa. Keväällä päivät pidentyvät, ja kääpiöitä ei ole vielä syntynyt, kun taas syksyllä voit nauttia puiden upeista väreistä ja kauniista ilta-auringonlaskuista. Ja sinulla on vielä todennäköisemmin paikka itsellesi: Talvikuukausien leiri on rohkeille, mutta se voi osoittautua hyväksi koulutukseksi seuraavalle polaariretkellesi!

Skotlanti Overland

Overlandingin historia ja alkuperä

Overlanding Venäjällä

Alppien tutkiminen Alpine Roversin kanssa